Aslaannbusra1 yesilkelebek Bizde çocuk k dusunduk değiştirdik 3 hafta kala karar verdik ve sonunda Göktuğ’a karar verdik
yesilkelebek Aslaannbusra1 evet isim koymak gerçekten zor iş ilerde ki kimliğinide düşünerek yaşlılığını gençliğini hep hesap ederek koymak lazım. Ben 16+3 üm ama muhtemelen karar vermem sizin gibi son ayı bulur🤣
yesilkelebek mrvtsc mehmet ayaz olur? Mesela arkadaşımın çocuğunun adı uraz mehmet urazda kulağa hoş geliyor? Belki fikir olur🤗
yesilkelebek Merveikratanem yaa ne güzel büyüynce çok şanslı olcaksın ikisi aynı anda okula gitcek filan🥰 Allah kolaylık versin inşallah uslu bebekler olurlar🤲🏼
Merveikratanem yesilkelebek inşallah canım benim bir de 15 aylık kızım var çok şanslıyım 3 bir büyüyecek 🥰
denizdalgasi1 yesilkelebek ben oğlum olsaydı Han koyacaktım sade ve basit bir isim benim çok hoşuma gidiyor fakat barış, efe gibi isimlerde çok hoş 🥰
selen89 5 yaşında oğlum adı 🧿 GÖKTÜRK 🧿şimdide kızıma hamileyim onunda adını 🧿 ELİF GÖKÇE 🧿düşünüyoruz Allahım nasip kısmet ederse 🤲
yesilkelebek secoz hahahahah🤣🤣 neyse olsun daha barmış 2.5 ayın daha var hazır olsan da olmasanda 2.5 ay sonra seninle kızın🤣
Yamacin-Annesi yesilkelebek benim bi abim bi erkek kardeşim var kizim olursa bi abisi olsun çok istemiştim çok şükür Allah’ım önce oğlumu nasip etti inşallah kizda nasip eder🥰
Ikizannesiiiii Oğlumun ismi yekta bunu da deniz yada denizhan istiyodum kimseden onay ve güzel karşılık çıkmadı yavuz olacak gibi ama daha karar vermiş değilim 37 haftadayız aksi gibi 🤔
yesilkelebek Ikizannesiiiii unisex isim kendi çocuğumda tercih etmemeyi düşünüyorum ama yetkta ve deniz daha uyumlu geldi bana🤗nacizane fikrim🥰