canoldunbebegim yesilkelebek ne güzel ☺️ 12. Hafta bizede erkek gibi dedi net bişey demedi eylülde kontrolum var tekrar 17 haftalık olacağız umarım net söyler bu sefer 😊🙏
yesilkelebek canoldunbebegim söyler tabi ama 12 de bence zaten eğer ki doktor tecrübeli ve ultrason cihazı iyiyse anlıyorlar sadece yanılma payı bırakmak için ‘erkek GİBİ’ diyorlar. Benim değişmedi bakalım sizin ne olacak?👩👦
Merveikratanem yesilkelebek inşallah canım benim bir de 15 aylık kızım var çok şanslıyım 3 bir büyüyecek 🥰
yesilkelebek Merveikratanem ooo o zaman daha şanslısın gerçekten🧿ailemizde ikiz var bende çok istemiştim ama Rabbim nasip etmedi. Şansları bahtları bereketli olsun inşallah🤲🏼
yesilkelebek Bkmezc karan güzel bende beğwniyorum ama kayra unisex bir isim unisex bir isim tercih etmeyi düşünmüyorum🤗
denizdalgasi1 yesilkelebek 😂😂 herkesin geliyor maalesef ama benim masumlar apartmanından önce en sevdiğim isimdi alıştım artık insanların aklıma masumlar apartmanı geliyor demesine 😂😂
Baharrk yesilkelebek aynı şeyi bende yaşıyorum kız isimlerine odaklanmıştım hep şimdi de kesin erkek olduğunu öğrendim ve hiçbir erkek ismine ısınamıyorum hepsi tuhaf geliyor napıcam bilmiyorum🤦🏽♀️🥲
yesilkelebek Baharrk ya evet mesela sevdiğim erkek isimleri var ama hiç kendi çocuğumda düşünmediğim için şuan o sevdiğim isimler bile uzak geliyor bana da🤔 inşallah Rabbim 2. Ye de kız nasip eder her iki duyguyuda tadarız. Ben abim olsun hep istemiştim💜
Baharrk yesilkelebek kesinlikle canım😕 ayy inşallah bende kızım olsun çok istemiştim ama kısmet hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah☺️🥰🙏🏻
Merveikratanem yesilkelebek bizde ben ikizdim ikizim yaşamıyor anne karnında ölmüş geri bana vurdu ikizim oldu ama ben 5 sene yokluğunu çektim rabbim sonunda öyle bir nasip etti ki tüp bebeğe başvuru yapacaktık kızıma hamile olduğumu öğrenmedim kızım yaşına girince bir tane kardeşi olsun tek kalmasın sonradan olmazsa diye bir kardeş düşündük rabbim iki tane nasip etti çok şükür 🙏
annesininmelegi41 yesilkelebek bizde kıza odaklanmıştık hep erkek diyince doktorumuz afalladık 😂 Mete Alp koyacağız insallah kuzumuzun adını 🙏🏼
yesilkelebek annesininmelegi41 benim çocukluktan beri isteğim o yüzden bu kadar şartlandım sanırım ilk kızım olacak sonra oğlum derdim hep. Evlat evlattır kızı erkeği farketmez şanslıyız ki Rabbim nasip eyledi ama işte planları hep farklı yapınca şaşırmamak mümkün değil. Bir de ben öğrene ne kadar çevremde %98 kişi erkek olacak demesine rağmen onlar bilmiyor bence kızım olacak diyordum🤣🤣
yesilkelebek Ikizannesiiiii unisex isim kendi çocuğumda tercih etmemeyi düşünüyorum ama yetkta ve deniz daha uyumlu geldi bana🤗nacizane fikrim🥰