Deletedmom27272 yesilkelebek 5 ay sonunda rüzgar ismine karar verdik bizde belki sizinde hoşunuza gider 💚
yesilkelebek Haticecakirr ayaz ismi çok güzel çokta beğenirim böyle isim kendiliğinden bi yakışıklı gelir bana🤣
yesilkelebek canoldunbebegim amin inşallah canım hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza💜 12. Haftada erkek gibi ama kordon da olabilir 2 mm bişeyden bahsediyoruz dedi 16. Haftada net erkek dedi pipisinin bile fotoğrafı var🤣
canoldunbebegim yesilkelebek ne güzel ☺️ 12. Hafta bizede erkek gibi dedi net bişey demedi eylülde kontrolum var tekrar 17 haftalık olacağız umarım net söyler bu sefer 😊🙏
yesilkelebek Yamacin-Annesi evet bende aynı şeyi düşünüyorum biz iki kız kardeşiz erkek kardeşimiz olmadı ama hep istemiştik Rabbim şimdi oğlumla tattırcak demekki o duyguyu💙
Yamacin-Annesi yesilkelebek benim bi abim bi erkek kardeşim var kizim olursa bi abisi olsun çok istemiştim çok şükür Allah’ım önce oğlumu nasip etti inşallah kizda nasip eder🥰
yesilkelebek DuaElf karan çok hoş ama fahriye-burak çiftinden sonra çevremden o kadar çok duyuyorum ki muhtemelen çocuğumun jenerasyonunda 3-5 kişi olacak aynı sınıfta
mrvtsc yesilkelebek oğlumun ismi Cengizhan ikinci gebeliğim sizin gibi bizde isim bulamadık ikinci oğluma daha doğrusu mehmet in yanına güzel bi isim bulamadık
yesilkelebek Mesela AYAZ isminde tanıdığı çocuk olan var mı ? Karakterleri nasıl? İsmin getirdiği psikolojiye inanıyorum.