Lokumunannesii yesilkelebek ilk kızımdan sonra ikinciyi kız bekledik tekrar ama sürpriz yaptı ogluşumuz olacakmış bizde bayağı düşündük koz olaydı ismi hazırdı Metehan da karar kaldık kulagımıza hoş geldi💙🥰
Mayacm Ben tek ısım koyucam ama bıkac ısım arasındayız bızde asil-can-aybars bu ısımler arasında karar veremedık henuz☺️
08Hale80 yesilkelebek ilk oglumun adı ömer asaf diger oglumun da mert ali oldu Rabbim adlariyla yasatsin
yesilkelebek Haticecakirr ayaz ismi çok güzel çokta beğenirim böyle isim kendiliğinden bi yakışıklı gelir bana🤣
Yamacin-Annesi yesilkelebek bende hiç düşünmemiştim oğlum olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım ben oğluma nasıl bakabilirim diye düşünüyordum şuan kendimi hazirliyorum yavaştan isminide Yamaç koyucam inşallah sağlıkla gelsin paşalar 🥰
yesilkelebek Yamacin-Annesi evet bende aynı şeyi düşünüyorum biz iki kız kardeşiz erkek kardeşimiz olmadı ama hep istemiştik Rabbim şimdi oğlumla tattırcak demekki o duyguyu💙
yesilkelebek Merveikratanem yaa ne güzel büyüynce çok şanslı olcaksın ikisi aynı anda okula gitcek filan🥰 Allah kolaylık versin inşallah uslu bebekler olurlar🤲🏼
canoldunbebegim Öncelikle hayırlı olsun canım umarım sağlıkla alırsın kucağına, benim bi oğlum olsa Yiğit Ahlas koyacaktım daha cinsiyetimiz belli değil hayırlısı sizinkisi kaçıncı haftada netleşti
yesilkelebek canoldunbebegim amin inşallah canım hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza💜 12. Haftada erkek gibi ama kordon da olabilir 2 mm bişeyden bahsediyoruz dedi 16. Haftada net erkek dedi pipisinin bile fotoğrafı var🤣