yesilkelebek Merhaba anne adayları💙 12 haftalık kontrolumuzde doktorumuz erkek gibi demişti. Dün %100 erkek olduğunu öğrendim. Ama hiç erkek ismi düşünmemiştim. Birbirimize önerilerde bulunalım mı ne dersiniz?🥰
yigitegenin_annesi yesilkelebek bende senin gibiyim erk ama isim bulamdım erk ismi zor bulunuyor yiğit, meriç, eymen
Merveikratanem yesilkelebek Alp asaf bu gün doktor birine erkek dedi diğeri bacağını açamadı yavrum yeri darmış
yesilkelebek yigitegenin_annesi kendimi kıza o kadar adapte etmişimki bu zamana kadar o yüzden hiç erkek ismi düşünmemişim🙈🤣
Emirasaf-annesi Büyük oğlum Muhammed Emir Küçük oğlum Ömer Asaf Üçüncü gebelik buda erkek Poyraz efe düşünüyorum
Merve_0109 yesilkelebek kızım olacak ama oğlum olsaydı Aras bulut koyacaktım alaz ayaz gibi isimlerde güzel
Baharrk yesilkelebek aynı şeyi bende yaşıyorum kız isimlerine odaklanmıştım hep şimdi de kesin erkek olduğunu öğrendim ve hiçbir erkek ismine ısınamıyorum hepsi tuhaf geliyor napıcam bilmiyorum🤦🏽♀️🥲
yesilkelebek Eymen, eren, yağız, aras, uraz, buğra, burak, mehmet şuan aklıma gelen kuzen çocuklarımın adı bunlar dışında tabsiye verebilirseniz sevinirim🥰🥰