Kusciviltisi ecemsmom ben 120 TL ye özel diktiriyorum pusetin renginde kumaşında krem renginin modeli olacak dikim pusete kombin yani
2prens1prensesannesi7 ecemsmom Biraz daha uygunları olabilir hastane yada bebek bakım odalarında yatırmak için iyi oluyor her yer temiz değil
Sancarefeem ecemsmom çok pahalı İnan çok da ihtiyaç olmayan şey 2. Çocuğunu kucağına alacak biri olarak diyorum battaniyesini serdim hep koltuğa yatağa öyle aldım oda bi süre sonra hop şurda hop burda imkanın varsa iade et daha ihtiyaç şeyler al tavsiyedir ☺️🙏🏻
Yaagmurr ecemsmom Yok ya bulaşırsa falan atıyorum ama temiz kalırsa kullanıyorum bir kaç kere daha parayı çöpte mi buluyoruz 😂
Elfvli ecemsmom hiç ama hiç kullanmadım. E bebegin kendi markasını alt açma örtülerinden aldım 1 paket . Uzun sürede kullanılıyor. Ucuz . Yer kaplamiyor.
Nazli_ayar ecemsmom Cok gerekli bişey olarak görmüyorum ama illa Almak istiyosanizda daha uygun birşey tercih edebilirdiniz ciddin çok pahalı ☺️
ecemsmom Nazli_ayar kız kaynanam tutturdu alalım diye aklımda yoktu aslında söyleyip değiştireyim bari ☺️
ecemsmom Cicilibicili haha dimi her an her şey olabilir 😂 bu yorumlardan sonra geri gidecek sanırım 😂
cgnduru ecemsmom bence geri ver gereksiz 50 tlye bile var ne gerek var alt açmaya o kadar veriyorsun… ben kullan ata bile sıcak bakmiyorum ne bileyim gereksiz geliyor bana
Yokys Seyda1453 bebek giyim markasi her bölgede magazasi oluyor mu bilmiyorum ama trendyolda vs ürünlerini bulabilirsiniz kesinlikle kaliteli ve pamuk oluyorlar 🤗
2prens1prensesannesi7 ecemsmom Evet ama tek kullanımlık daha iyi olur bahsettiğim yerler için ama evde biraz daha uygunu olabilir