Liyaaaaam Minikailem bende iki kimyasal gebelik yaşdım şimdi 8haftalık hamileyim inan stresten sevincimi yaşaymıyorum yine aynı şeyler olur diye 😞 kalbini 6+6 da duydum ama işte insanın içi rahat etmiyo
Ummuhan_42 Kızlar bende 5 haftalık hamileyim normalde her sabah bulantım gelirdi halsiz olurdum ama bugün gayet iyim bu normal mi böyle yaşayan oldu mu hiç lütfen cevaplarsanız sevinirim
anonymous Ummuhan_42 ben şuan öyleyim dün belim ağrıyordu sabah hiç birşeyim yok 5 haftalığım bende insan ağrı olsa ayrı olmasa ayrı endişeleniyor ne değişik birşeymiş
Gurumisevda Ummuhan_42 7. Haftam dün ağrıdan ölürken bugün gayet iyiyim insan ağrı olmayınca da korkuyor dimi 😂
Ummuhan_42 anonymous cidden öyle ağrı olsa bi türlü olmasa bi türlü ama ağrı olmasına razıyım ya böyle insan hep bı korku içinde rabbim yardım etsin hepimize inşallah
Morningstar ZehraAkpinar ya aynı günüz insallah bende ayin 6 sinda kontrole gittiğimde hepsini görürüm 🥰
Beyza00_ Morningstar merhaba bende 4+2 yim bende daha gitmedim 8 Eylül’de randevum var inşallah kan verdiniz mi peki ben üç gündür veremiyorum dün gittim internet yok dediler bugünde sağlık ocakları grevdeymiş bunda da var bi hayır diyorum yarın acile gidip kan vermeyi düşünüyorum
Morningstar Beyza00_ ben sadece bir kere kan verdim oda 9 gün önce acilde o zaman beta 62 çıkmıştı acilde kan verebilirsin bende bugün erken kalksam sağlık ocağına gidecektim iyiki gitmemişim grevdelerse gecen haftalarda da bi gün grev yapmışlardı 🤭
Morningstar minikcivciv- ben tip fakültesi hastanesine gidicem özel muayene olarak ilk başta devlete gideyim dedim ama devlette sira yok oraya sıra bulabildim
anonymous ZehraAkpinar benimde son adet 22 temmuz 😍 aynıymışız Ama bana 8 eylülde gel dedi kalp atışı için Eğer bebitolarımız doğarsa aynı gün bile doğabilir 🥰 Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ZehraAkpinar anonymous inş canım benim çok ağrım oluyor senin de öyle mi bazen öyle bir ağrı geliyor ki uykudan uyanıyorum 2 büklüm oluyorum sanki kasık bölgemi bıçakla oyuyorlar 😌
Zellisss anonymous benimde ayni zmanda Rabbim hayırlısiyla kucagimiza almayi nasip etsin benim 5+0 da beta degerim 2751 di dusuk yukselmis sizin kavlarda biliyormusunuz acaba
Beyza00_ Morningstar bende gitmedim Allah’tan önce aradım internet var mı diye öyle haberim oldu. Hastane bize biraz uzak canım o yüzden bugün gidemem sanırım. Yoksa çok iyi olrdu bugün gitsem
Morningstar Beyza00_ daha çok erken zaten canım gidersin değer düşük çıkar zaten ilk günlerde doktorlar adetin üzerinden 7 ile 10 gün geçince beta yaptırın diyor
-ozlem- husnekoklukaya benm de 13 Temmuz son adt tarihim. ama uygulamada gebelik 6+5 görünüyor. Ben mi yanlış hesapladım acaba geçen hafta keseyi görmedim diye çok üzülmüştüm
husnekoklukaya -ozlem- Canım buraya giriş yaparken son adet tarihinin başından hesaplıyor . Adet günlerini de yani .
-ozlem- Tugba-68 benimkinde de yanlışlık var o vakit. 13 Temmuz benm. 6+5 görünüyorum keseyi de göremedim Bugün kısmetse gidicez görürüz inşallah
yildizerdogan Morningstar aksatmadan gitmelisin. Ben öğrenir öğrenmez gittim uzmanlarda öğrenince gidin diyorlar Allah korusun dış gebelik mi değil mi ona bakıyorlar
anonymous Ummuhan_42 aynen benden de al o kadar hissedeyim istiyorum 😅 Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım bebitolarımızı kucağımıza 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Esmanur1905 Morningstar canım hamilelik belirtileri oldu mu birde adet gününden önce test yapıp negatif çıkıp adet gününde hamile olduğunu mu öğrendin
Morningstar Esmanur1905 evet canım ben adetten öncede 2 üç kere test yaptım en son adetten bir gün önce bile tek çizgi idi adet günümde silik çizgi çıktı akşama dayanamadım acile gittim kanda var mı diye kanda da çıktı bu şekilde öğrendim hamilelik belirtisi olarak kasiklarimda agri vardi belimde agri vardi
Esmanur1905 Morningstar benimde son adet tarihim 2 Ağustos benimde 2 düşük var biri kürtaj biri kimyasal 10 Ağustos ilaç tedavisine başladım insallh bu ay olur diye Ümit ediyorum 4 gün önce test yaptım negatif çıktı üzüldüm pazar günü adetimi bekliyorum bende