Esmanur1905 Morningstar benimde son adet tarihim 2 Ağustos benimde 2 düşük var biri kürtaj biri kimyasal 10 Ağustos ilaç tedavisine başladım insallh bu ay olur diye Ümit ediyorum 4 gün önce test yaptım negatif çıktı üzüldüm pazar günü adetimi bekliyorum bende
Nur1011 Morningstar benimde 5+3 canım 20 aylık bi kızım var yaklaşık 4 ay önce düşük yaptım şimdide yeni hamileyim randevum 10 gün sonra bende korkuyorum. Allah cümlemize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
ZehraAkpinar anonymous inş canım benim çok ağrım oluyor senin de öyle mi bazen öyle bir ağrı geliyor ki uykudan uyanıyorum 2 büklüm oluyorum sanki kasık bölgemi bıçakla oyuyorlar 😌
gmzaltns Scb ayy inş 🤲🤲 salıngünü 128 çıktı bhcg yarın tekrar kan vercem 512 gibi bişey çıkması lazım sanırım. Hastane arası farkedermi acaba sonuc ? Salı sağlık ocağında kan verdim 128 , yarın özel hastanede kan vercem .
Ayaz_Aybars_mom Bizimmasalimiz 13-6 yiz bizde benimde ole oluyo 🤭 ama daha cok sanki zaman hic gecmiyor gibi geliyo bana
gmzaltns Morningstar salı vermiştim kan 128 di , bide yarın verim ama başka hastanede. Dayanamıyorum 🙈 inş sağlıklı olur bebişlerimiz 🤲
4567 Busseoksuz Busseoksuz inşallah🤲😍 bende 7+1 hamileyim daha önce iki boş gebelik geçirdim sizin de mi kaybınız var
Ozlemclr Htc04 Canim bende ne doğru düzgün bulantı ne de kusma var bence kişiden kişiye değişiyor normal bı durum inşallah olmaz da rahat geçiririz sadece aşırı yorgunluk halim uyku isteğim var
Ayaz_Aybars_mom Htc04 14 -0 olduk bu saat itibari ile ilk gunden beri ne kusma ne bulanti hic biseyim yok cok sukur galiba normal 😁
Gurumisevda Morningstar bende 5 haftalıkken öğrendim planlı bir gebelikti benim ama önceki bebeğim haziran ayında düşük olduğu için beklemiyordum bu kadar erken olacağını şuan 7. Haftamızdayız
sumeyyaa Eceguldemir55 Eceguldemir55 Gurumisevda Nur_bircaner26 bizde pazartesi günü gittik adet tarihime göre 5 haftalık ama keseye göre 6 haftalık daha bebeği ve kalp atışı duymadık normal mi acaba nasıl oluyor bilmiyorum doktor haftaya gel kalp atışı duyarız inşllah dedi heyecandan sormayı unuttum bebeği görüp görmediğimizi bilmiyorum umarım bi sıkıntı yoktur
Gurumisevda Minikailem benimde ilk bebeğim kimyasal düşük dendi ama emin olamadı doktor şimdi 2 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim 7+0 keseyi gördük 5. Haftada ama daha kalp atışı için gitmedim
Minikailem Gurumisevda ben surekli doktor a gitmek istiyorm kalp i atcakmi diye cok merak ediyodum kalp atisini duydum rahatladim simdi 1 ay sonra tekrar randevum var 7 haftalikta rahat duyabilirsin
Gurumisevda Ummuhan_42 7. Haftam dün ağrıdan ölürken bugün gayet iyiyim insan ağrı olmayınca da korkuyor dimi 😂
Ummuhan_42 Gurumisevda ya o kadar alışmışım ki ağrıya bugün yok diye tedirgin oldum valla yoksa bişey mi oldu diye düşündüm Allah bize yardım etsin 😂sende de hep ağrıyor mu arada ağrısı kesiliyor mu yada bulantın hep oluyor mu