Avakadolu Benim ilk kaybimda 8 hafta hiç bulantım olmamıştı şimdi yine hamileyim inşallah hiç olmaz bulanti
Ozlemclr Asena17 Görümcem de hamile benim aramızda 4 ay var onun 3 ay doldu bulantısı kesildi şimdi iyi belki seninde öyle olur
Minikailem Pnaar34 benim de bir kaybim var kimyasal gebelik dendi cok sukur 1 yil sonra tekrar hamile kaldim suan 8 haftalik hamileyim 5 haftalikken kese gorundu 7 haftada kalp atisini duyduk ama her zamsn korku oluyo budami duscek diye
Liyaaaaam Minikailem bende iki kimyasal gebelik yaşdım şimdi 8haftalık hamileyim inan stresten sevincimi yaşaymıyorum yine aynı şeyler olur diye 😞 kalbini 6+6 da duydum ama işte insanın içi rahat etmiyo
Gurumisevda Minikailem benimde ilk bebeğim kimyasal düşük dendi ama emin olamadı doktor şimdi 2 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim 7+0 keseyi gördük 5. Haftada ama daha kalp atışı için gitmedim
Burclhn Fnen bende 8+1 im aynen zaman gecmıyor sanki☺️ Zaman zaman sol kasıkta bayma yada cok hafif agrı oluyor büyüyor sanırım🧿🧿🙏🏼 Allah sağ salim kucagımıza almak nasıp etsın herksee 🧿🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️
Happybsrn Burclhn 8+4 evet zaman pusu kurmuş gibi geçmiyor hayırlısı ile 15 haftalık olsak sonra 25 sonra 30 sonra doğurmak nasip olsa 😭😭
Burclhn Happybsrn 😁😁 inşallah canm benim bide şu sol kasıgımda sancı gbi hafif batmalar olmasa daha iyi olucam birşey olacak dıye korkudan mahvoluyom🧿🧿 rabbim esirgesn🙏🏼🙏🏼
minikcivciv- 5+3teyiz ilk bebeğimiz🥰 çok erken öğrendik şu aşamaya kadar 3 kez gittik kalp atışı ve kese beraber olsun artık bekleyin dediler ama ne zaman kalp atışı duyulabiliyor acaba kaçıncı haftada gitmeliyim
Morningstar minikcivciv- ya benimde ilk hamileligim ben 10 gündür bekliyorum doktora gitmek için biraz daha beklicem hem keseyi hemde kalp atisini bir arada duyma umudu ile su an ben 5+1 im 6+4 de randevum var
mumum Morningstar Annelik işte fedakar olmaya başladık artık sivilceler bende de var cilt bakımımı aksatmıyorum ama yine de çıkıyor 🥲
Morningstar mumum ben ergenliğimde bile sivilceli olmamıştım 🙃 ama bebis sagolsun olsun varsin🥰 fedakarliklar ilk andan itibaren başlıyor bunu anladım bende şu 10 günde
minikcivciv- Morningstar hadi inşallah güzel haberleriniZi bekliyoruz 🥰 ben de dayanamicam sanırım hangi hastane doktor düşünüyorsunuz o konuda da çok kararsızım
ZehraAkpinar Morningstar ben de 5 hafta 1 gunluk 🦋 ustelik son adet gunum 22 temmuz 🤗 ben keseyi ayin 21 inde gordum ins 4 eylul de kalp atisini duyacagiz cok heyecanliyim ilk gebeligim herkesin cok guzel saglikli gecsin ins 🥰🙏🏻
Morningstar ZehraAkpinar ya aynı günüz insallah bende ayin 6 sinda kontrole gittiğimde hepsini görürüm 🥰
anonymous ZehraAkpinar benimde son adet 22 temmuz 😍 aynıymışız Ama bana 8 eylülde gel dedi kalp atışı için Eğer bebitolarımız doğarsa aynı gün bile doğabilir 🥰 Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
eso14 ZehraAkpinar aaa benimde aynı😂😂😂 ayın 1 inde kontrolüm var inşallah kesesini ve kalp atışlarını duyarız ❣️
Adalina09 papatyasever34 2 kaybın varsa hiç bekleme git canım benim de bir kaybim vardı doktorum.hemen genetik testleri istedi kan pihtilasmam varmış iğne kullanıyorum 5.haftda başladım iğneye
Morningstar minikcivciv- ben tip fakültesi hastanesine gidicem özel muayene olarak ilk başta devlete gideyim dedim ama devlette sira yok oraya sıra bulabildim