Morningstar gmzaltns bence kan vermeye gerek yok bekle en az 7 gun geçsin öyle ver çünkü şimdide değer çok artmayacak doktora gitsen simdi keseyi de görmeyecek beklemekten başka çare yok sanirim ben hâlâ beklemedeyim
gmzaltns Morningstar salı vermiştim kan 128 di , bide yarın verim ama başka hastanede. Dayanamıyorum 🙈 inş sağlıklı olur bebişlerimiz 🤲
Burcuozdgn İlk hamileliğim. Pazartesi günü tam 7 haftalık olacağız. Kese göründü geçen hafta ama kalp atışı duyamadık. Bu hafta ne kadar zor geçti. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar hamilelikler ve bebekler nasip etsin inşallah.
Gamze1313 cans93 Valla keseyi görürsün kalp atışını en net 7 haftalıkken duyabilirsin ama ins yrn duyarsın canım ☺️🤲
Yonca0123 papatyasever34 Rabbim Şafi isminin hürmetine Sağ Salim kucağına almayı Nasip eder inşallah 🙏
ayse-huseyin16 Morningstar evet ilk gebeliğimde beta 500 küsür falandı çok küçük dedi doktor sonra tekrar verdim kan 700 olmuştu bu çok az bi artış dediler kanama falanda olunca zaten direkt düşük yaptım bende bunun için beklemek istiyorum
gmzaltns Scb ayy inş 🤲🤲 salıngünü 128 çıktı bhcg yarın tekrar kan vercem 512 gibi bişey çıkması lazım sanırım. Hastane arası farkedermi acaba sonuc ? Salı sağlık ocağında kan verdim 128 , yarın özel hastanede kan vercem .
Goncatrhn Morningstar bende şuan 7 haftalığım kızlar planli gebelik ama korkuyorum diger hamileligimde kurtaj oldum cocugumun kalbi atmamisti allahım herkesin kucağını doldursun hepinizinkini sağlıklı almayı nasip etsin
Morningstar Goncatrhn amin inşallah canım 🙏🏻insan ister istemez tedirgin olur ama kötüyü düşünüp moralini bozma hersey olacağına varır
minnieanne 5+0 haftaya girdim öğrendiğim zaman henüz 1 haftalıktı. Anne olmak istediğimi söylemeye gittiğim zaman anne olduğumu öğrendim çok şaşırtıcı bir o kadarda güzel bir duyguydu. Haftaya kalp atışını duymaya gidicez nasıl bir his olacak bilemiyorum 😭😍
Morningstar minnieanne inşallah sonunda sağlıkla kucağımıza aldığımız günde gelir 🙏🏻🥰 ben daha ne kese gördüm ne kalp atışı hepsini bir görebilme umuduyla bekliyorum bakalım 🥰
blueberyy00 Morningstar 7+4 den merhaba bizden de supriz bir hamilelik oldu bize inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza varmı aynı haftada olanlar nasl belirtiler yaşıyorsunux kizlar
Goncatrhn Tugba-68 eşimin sprem sayisi dusuk olduğundan kese dollenmisti sadce ama suan esimin spremi %90lik bir artis var ins ayni sorunu yasamam
Asena17 Ozlemclr bende kahvalti yaptiktan sonra kotu oluyorum normalde sabah bulantisi olur bende yok bende kahvalti dan sonra basliyor bende dun agla agla uyuyakalmisim esimde nobetteydi ne zaman gecicek acaba ya
Ozlemclr Asena17 Görümcem de hamile benim aramızda 4 ay var onun 3 ay doldu bulantısı kesildi şimdi iyi belki seninde öyle olur