perilice123 Kurbagaopenkiz herkesin bünyesi farklı gerçi mesela 8-9da çok artıyor dendi. Ama kilo önemli değil. Önemli olan bebişlerin sağlığı☺️
Ozlem2904 Gzmm14 nasil dikkat ediyorsunuz acaba? Bana sorsaniz eskisi gbi yiyorum extra degil sporda yapiyorum ama 20+4um 4.5kg aldim bile
rabiamustafa Ozlem2904 aynı haftadayız ve bndede+3var normaldede kilom var zaten ay neolucak bilmiyorum böyle🙈
tomrisveannesi Mummother ilk 3 ay 3 kilo sonraki 3 ay 3 kilo son 3 ayda 6 kilo almak normalmiş.. tüm doktorlar farklı söylüyor ya. Kilolu hamile kalındıysa daha az alabiliyormuş vücut yap deposu var diye. Takılma sen
1875 ByzM ilk zamanlar bende öyle ilk aylarda 1 kilo aldım şuna son bir ayım kaldı ve son iki ayda 6 kilo birden aldım iştahım arttı resmen gece günüz sürekli açım 😂😂😂
Babyturan Gkcdila 8 haftalığım 500 gr almışım 54,700 olmuşum 🙄 gece canım çok turşu ve ekmek çekiyo kalkıp yiyorum hemen hemen her gece o aldırdı heralde 😁😁
1_elif Babyturan tursuyu bende cok yıyorduö ama 12 haftalıkken doktorum yasakladı yine de cok yememye çalış ödem toplamamak için
Nalanayz 36.hafta 13 kilo aldim simdilik iyi gidiyorum sanirim istahimda hicbir degisiklik yok hep ayniyim sadece tatlıya düştüm son zamanlar 😀