Rojdakoymen 33 . haftadayim +8 kg ama son zamanlarda inanılmaz tatlı istiyor canım bu yüzden 2 haftadır sağlıklı beslenme programı hazırlattım 6 haftam kaldı umarım kilo almam 🤓
Melek3 ByzM 78 kilo olmuşum yav 😅 bugün gittimde 10 haftada 4 kilo almışım öyle dedi sensin şişko deme isteği gelsede yine de en başında 81 ile başladığım için sakinledm kendi kendime
Tugbamete ByzM 17+2 haftalığım bugün tartıldım tam 2 kilo almışım ilk oğlumda 6 aya kadar hiç kilo almamıştım bunda hem karnım çabuk çıktı hemde kilo aldım ☺️
Wasssaap 20+3 sabahlari ac karnina tartiliyorum ve bes kg almisim 🙈 52 ile basladim 57yim su an. Beslenmem de degismedi aslinda sadece meyve daha cok tuketiyorum normalde yedigime gore belki ondandir🤓 ama gogusler de baya büyüdü ya kilo almamak imkansiz bence 😁
Mamasita Haticefatma01 bu ben Benimde ikiz😂😂73 el hamile kaldım 11 haftalığım 75 olmuşum doktorum kızdı 😂😂 kilo ver dedi nasıl vericem
perilice123 Kurbagaopenkiz herkesin bünyesi farklı gerçi mesela 8-9da çok artıyor dendi. Ama kilo önemli değil. Önemli olan bebişlerin sağlığı☺️