22.haftamdayım 5 kılo verdım hala almadım kılo ama benım üçüncü hamılelıgım ilk hamılelıgım de 20 kılo aldım ikinci de 9 kılo tek aldım bu hamılelıgımde daha almadım bakalım

Ben de 31 haftalığım 8 kilo falan almıştım. Ama şimdi hasta oldum o yüzden kilo vermeye başladım. 6-7 kilo aldım gibi oldu.

ByzM ilk 6 haftalikken 71 geldik sonra korona felan mide bulantısı derken şu an 65 deyiz 18+2 yiz 🤲

Benimde öyle 7 kilo aldım bence çok ama doktorum iyi diyor iştahımda çok açık değil dikkat ederek besleniyorum ama nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum anlamıyorum

ByzM 38 olduk 10 kilo boy 170 68 le hamile kaldım 78 im bebegim 37 haftayken 3 kiloydu 😅 başarıyla sonlandırırım inş gereksiz kilo almadan 😊

13 haftalıgız 48le hamile kaldım 2 kilo vermisim suan 46 kiloyum tuhaf olan sey kendimi kilo almış hissediyordum tartılmadan önce 😄😄

Gulfem48 valla bende bilmiyorum nasıl aldığımı 54 ile kaldım 52 ye düştüm şu an 68 kiloyum 19.Haftaya kadar hiç almadım sonra birden 30. Haftaya kadar 12 kilo aldım bende bilmiyorum nasıl aldığımı almak istiyordum zaten 🤷‍♀️☺️