Ayse71 ByzM 16+4 iken gitmiştim 9 kilo almıştım suan 20+1 kaç kilo oldum bilmiyorum ayın 2 sinde gidicem ozaman öğrenincez 🙈
NursiMa1802 ByzM 63,5 64 kilo gibiydim hamile kalınca 61 düştüm şimdi 20+4 haftadayız aç karnına sabah 67,5 kiloyum akşama yemek fln yiyince 70 i buluyorum😅😋
NursiMa1802 Mlkbrn Mlkbrn 16 haftadan sonra mutlaka almaya başlarsınız korkmayın bende yeni karantina döneminden çıktım Allahin izniyle yavrularımızı sağ salim kucağımıza alırız🥰🐣
Yoncayoncaaa Ozlem1297 sabah tartılmıstım ben ac bı tost yemıstım ısyerımde okadar ama ılk uc ay 46 ya kasar dustum cok ıstıfar edıyodum 🙁🙁😘
Emsare 55 le hamile kaldım 67 olmuşum 35. haftadayım daha evvel de 70 le doğuma gidip hamile kaldığımdan 5kg altına düşmüştüm bir kaç ayda bakalım
Ozlem1297 Yoncayoncaaa anladım canım inşallah bundan sonra daha rahat geçer yeterki sağlıkla gelsin bebişler doğumdan sonra veririz inşallah 🥰😘
Mlkbrn NursiMa1802 blmyorum ki ya korkuyorum da niye almıyorum diye bide karantina dayım şu anda iyice korkuyorum artık