Mom7272 Minikpandam1 ben hamilelğimin başından şuana kadar hergün ölçüyorum 8.aydayım kilomuda aynı şekilde her sabah kalktığımda aç karnına ikisini ölçer kağıda yazarım düzenli mi gidiyor kilo ve tansiyon diye doktor herkese söylüyo böyle yapılmasını fakat yapmıyolarmış ben geçen randevuda yaptiğımı söyleyince adam şok oldu azmine hayran kaldım dedi. Sağlık olunca işin ucunda yaptım vallahi vicdan azabı çekmemek için oyüzden yediklerime içtiklerime hep dikkat ettim sigarayı bıraktım vs😂
HavvaAtasoy Minikpandam1 Tuz oranlarına bakmalısınız en düşük olanı tercih edin ama tabi yinede doktorunuza sorun öyle için derim riske atmayın kendinizi bebeğinizi🌹
LivaveLeyla Minikpandam1 her gün 1 tane sade maden suyuna limon sıkıp içiyorum çok şükür kramplarıma iyi geliyor magnezyum ilacımıda yatmadan önce alıyorum sade sodadan nefret ederdim hala zorla içiyorum 🤮
mrveknblt Minikpandam1 bende icmiyordum daha birkaç haftadır aklıma gelirse 1 tane maden suyu içine limon kesip atiyorum, anca öyle içebiliyorum çünkü çok zor içmesi 😂
mrveknblt Deletedmom_35 ben sade maden suyunun içine bir dilim limon kesiyorum. Meyveliler önerilmiyor, bende normalde de içemiyorum zaten içebileyim diye sade maden suyu içine bir dilim limonla daha iyi oluyor 👍🏻
akgunbirsen Ben maden suyu bir hastasıyım yani hamile değilkende içerdim bol bol ama doktorum günde bir taneden fazla içmememi söyledi. Aklınızda olsun, sodyum oranı düşük alıyorum.
Celiklibusee Minikpandam1 bir kereden bir şey olacagını düşünmüyorum ama siz yine de doktorunuza danışın tansiyon önemli🥰😊
pikachuu Minikpandam1 ben hc icemiyorum odem oldu vucudumda doktor kesti sodayi. Cok tuz var icinde ben cok sisiyorum
Bburcinn Kayserilianne fazla magnezyum sizin böbreklerinize zarar verir, günde 1 taneyi geçmeyecek şekilde tüketmek daha faydalı olacaktır. Ben su ile karıştırıp asiti de ortadan kaldırıp öyle tüketiyordum, tavsiye ederim.
Lavinkumsal E-akalin bebeğin kemik gelişimi açısından çok sağlıklı anne adayının da krapmlarini magnezyum eksikliğini en aza indiriyor ben de midem yanıyor boğazım falan madensuyu+limon+çay kaşığı ucuyla tuz atıyorum yanmami kesiyor 🤗
kcnr Minikpandam1 bana hüç bir şekilde gazlı içeçek önermedi doktorum bikaçkez sordum hayır en başındada söyledim dedi maden suyuna hasret kaldım