Beyzamutluu Annem1 pskyatrist İbrahim Bilgen. TV lere çıkıyordu çok izlerdim. Bilişsel terapi alanında da uzman bildiğim kadarıyla.
kkuubbrraa Buse5038 Ben zaten çocukları her gün yapıyorum artık çocuklarda bıktı çocuklara da zor sürekli elimde bez arkalarında dolanıyorum bilmiyorum bir doktora gideceğim artık
210696 Annem1 bende hoşlanmadığım kişiler dokununca hemen dokunduğu yer yıkamam gerekiyor. Dokunduğu şey kıyafetse hemen değiştiririm. Eşim bile elini yıkamadan dokunursa hemen üstümü değiştirir yıkarım. Eşim de bilerek yapıyor bunu cok rahatsız oluyorum
210696 Annem1 kesinlikle. Bir yengem var özellikle hoşlanmadığımı bildiği halde şapur şupur öpmek ister beni. Deliriyorum. Çok kötü bir his gerçekten
balkiz12 Annem1 kesinlikle kardeşim çok kötüydü kafayı yiyecek diye korkuyoduk ama psikiyatriye gitti 3 kerede çok yol kat etti tabi kendide çabaladı ilaçta kullanmak istemedi ilaç çünkü bağımlılık yapıyor gittikçe dozunu artırıyorlar
Sedaince Mom3834 okb nasıl bişey yani bende ki o sanırsam hayatımı çok zorlaştırıyor benimde gitmem gerek mi okb mi tam bilmiyorum ama
balkiz12 Annem1 canım Kırıkkale tıp fakültesinde Psikiyatri 1 kliniği var orda ama tam adını bilmiyorum ama kendi şehrindeki psikiyatriye gideblrsn
gulsahtekeli23 Merhabalar; Yıllarca OKB ile mücadale etmeye çalıştım. Tek başıma mücadele edemedim. Sonrasında Ankara’da bulunan Uyum Psikoloji ve danışmanlık merkezinden arkadaşımın tavsiyesi ile randevu aldım. 5. seansta artık çözmeye başlamıştım. Sizlerde psikolog desteği almanızı tavsiye ederim.