hepoyleolurzaten Kuzucccum yapıyorum 🤪 ya bugün yatak odasını temizledim dip köşe belki doğumumu da tetikler diye ağır kaldırıp indirmeden tabii ama hareket halindeydim sürekli 😅
Kuzucccum hepoyleolurzaten ben de ben de bugün dip köşe girdim eve yanımda biri vardı sağ olsun ama yinede tutamaıdm kendımı ağır kaldırmadan yaptım 😬 bazen naparsın da gelmez bazende beklemediğin an çat kapı 😂🤷♀️
hepoyleolurzaten Kuzucccum Ben artık beklemeyeyim o zaman bekledikçe gelmiyor 😅 Yarın da temizleyecek başka yer bulurum oh mis 😅
Kuzucccum hepoyleolurzaten heheh doğurana kadar durmak yok 😂 ben de bi oda bıraktm yarına da gelmez ıns bıtıreyım öyle gel kızım 😬😬
hepoyleolurzaten Kuzucccum Ay evet gerçi onu unutuyorum bazen 😅 En iyisi ben yarından itibaren yuvarlanayım 😌
Kuzucccum hepoyleolurzaten birazda yuvarlan canım 😆😆 teyzelerİn deıdgı GB çocuk doğunca yapamazsın falancılarr şimdi yap en ıyısıi jfjfjf
Kubra_baydar Kuzucccum baş kız butona niye basmiyon içinde kalmasın bişey olmuyor ki geri dönebiliyorsun eski yerine 😂😂🤭
Kuzucccum Kubra_baydar işimizi ciddiyetle yapıyoruz hahahaha illede doğacakta basacağım GB 🤣🤣 basıyormuşumda doğuyormuş ayyy 🙀😆😆
Kuzucccum hepoyleolurzaten ahh bu kıyas yok mu 🤷♀️ Ya zamanı hıc göz önüne almıyolar bızım zaman da bızım zaman naısl degılmıs şimdiye oldu bızımkı nfjjffj
hepoyleolurzaten Kuzucccum Ahahahaha ya onların zamanında olsak bizde öyle olurduk ama adı üstünde zaman eski zaman değil bize ne siz ne yaptınız nasıl hamilelik geçirdiniz çarpasım geliyor bitane 😅
Kuzucccum hepoyleolurzaten ayy şükür çok denk gelmedım öyle teyzelere de yine duyuyorum sağdan soldan benimkiler özellıkle karnın nerde hani bebek dıyorlar , napım anacım bnmkıde belli etmiyor şişmedim 🤷♀️🙄😂