Kuzucccum hepoyleolurzaten ayy şükür çok denk gelmedım öyle teyzelere de yine duyuyorum sağdan soldan benimkiler özellıkle karnın nerde hani bebek dıyorlar , napım anacım bnmkıde belli etmiyor şişmedim 🤷♀️🙄😂
hepoyleolurzaten Kuzucccum Bende denk gelmedim de bana değil kayınvalideme söylüyorlar zaten o bize diyor şu şöyle dedi diye eşimde anne muhatap olma şunlara ya diyo direkt 😅 ben her zaman zaten bahane ya milletin dediğinden modunda olduğum için 😂
Kuzucccum hepoyleolurzaten yani hangı birimi ciddiye alıp takalım her hamile aynı olacak degıl ya böyle kabullenelim 😆 kimseden de duymadım kendımle ılhılı sadece deıdıgm GB nıye kılo almadın falan
KbrAtbs Kuzucccum Doktorum böyle kilo almaya devam ederse sezeryan yaparım dedi. Eğer zorunlu sezeryan olmazsa 40 41 beklerim gibi geliyor bakalım nasip 🤗 Sağlıkla gelsinler de
Kuzucccum KbrAtbs mashh ne güzel ama gelışımı ıyı en azından 🧿 ya ınsanin yıyesi tutunca da durduramıyor 🤣 ben de zorunlu olarak yiyorum kilo alsın dıye
KbrAtbs Kuzucccum Ben aslında onu beslemek için faydalı olanlar dışında bir şey yemiyorum ama bizim kız iri olacak galiba 🤭
Kuzucccum hepoyleolurzaten ayy bılmem ki annecim 59 la kaldım 68 im 🤷♀️ Bulantı kusma olmadı Allahtan yoksa bitmişsin görünmüyon derlerdııı djjdjd 🤣🤣
Kuzucccum hepoyleolurzaten çok degılmıs benden zayıf kalmışsın 😊 yapıyla alakalı galıba doktor bebeğin çok kilolu olmayacak dedı
hepoyleolurzaten Kuzucccum Ben en çok basen ve bacaklardan aldım kuzum hatta ilk oralardan aldım o yüzden de en çok bacaklarım ve basenlerimde çatlak oluştu 🤷🏻♀️
Kuzucccum hepoyleolurzaten ben aynıyım ben küçük bi top karnıma koymuşum sanki bide son aylarda ayaklarda şişme oldu . Biri dudakların şişmiş dedi 🤷♀️Jdjdjd ha bide burnumu unutmayalım 👌🤣
Rojdakoymen Kuzucccum ama ben 38. Haftada doğum yapicam inşallah butonu görürüm😭 banane bende istiyommm😑😂
Kuzucccum Rojdakoymen erkenden gelenlere bende öyle dıyordum bana nıye gelmedı dıye zamanı ıyı aslında 😂 gelır gelır sizede
hepoyleolurzaten Kuzucccum ay evet benim dudaklarım çok çok kalın değildi mesela hamişliğimden sonra kalınlaştı doğal botoks yağtı oğlum annesine diyorum bende 🥰
Kuzucccum hepoyleolurzaten ben çok farketmedım kendımde ama görenler öyle dıyınce ıkna oldum 🤣🤣bnmde çok kalın degıldi