Blossom00 Esmanur1905 Amin canım Pıhtılaşma çıktı bende keseyi görünce iğneye başlıcam sende baktırdın mı değerlerine
Bfduam Blossom00 Kaçında yumurtlama gördün? Adetin geçince çıktığı için soruyorum. Adetten kaç gün önce idi yumurtlaman?
Blossom00 Bfduam adetten sonra 16. Gün çatlama olmuştu bu tarihte döllenme olsaydı bence bu kadar geç çıkmazdı belkide sonradan tekrar yumurtladım onu bilemiyorum
Blossom00 Bfduam Ben düzenli 29 günde bir adet oluyorum 5 ağustos 16. Gündü ve çatlama gördüm sonra 19 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadım 6 gün gecikince 53.78 çıktı sonuç yani geç döllenme olmuş aynı düzeninde yumurtlama gördüğüm halde böyle oldu yada sonradan tekrar yumurtladım
Hasrt02 Blossom00 hayırlı olsun cmm hamilesin 🥰 testini birkax gün daha bekle yeniden yap..çünkü döllenmen geç olmuştur
Bfduam Blossom00 normal adetten 14 gün önce çatlamış, bat da belli olmadıysa belki 6 sı çatlama ama daha geç döllendi. Sonradan yumurtlama görmüş olsan ovülasyonda görürdün. Takip ettin mi 5 inden sonra, adet gününe kadar?
Blossom00 Bfduam Hayır dahada takip etmedim o yüzden ne zaman döllendiğini bilemiyorum geç döllendiği kesin ama
Bfduam Blossom00 aynen öyle vaktinde olsa adet gününde çıkardı. Daha once adetine kadar devam ettin mi test yapmaya? Bazıları ayda iki kez yumurtlama görüyor, bende de olmuştu geçen ay.
Minik_mucizem2 Blossom00 bariz belli hamilesiniz 🤣 . InşaAllah sonuç netledir hemencecik. Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin insaAllah