Blossom00 Esmanur1905 Evet canım adet günümde çok sonradan çıkan çizgi oluyordu kuruma çizgisi diye düşünüyodum 5 gün geçtiğinde direk çıktı çizgi
Esmanur1905 Blossom00 canım birde belirtileri neler oldu bende 3 gün kala yaptım çıkmadı 😔😔😔 bende çok istiyorum dua eder misin
Blossom00 Esmanur1905 Allahım bir an önce kucağını doldursun canım🙏🏻 Büyük bir belirti yoktu sadece ara sıra gelen kasık ağrısı vardı benim geç döllenme olmuş çok geç çıktı testte belki seninde öyledir umudunu kesme
Esmanur1905 Blossom00 umarım insallah öyle olmuştur kimyasal gebelik ile sağlıksız gebelik geçirdim 2.5 ay önce kürtaj oldum doktorum ilaç verdi kullanmaya başladım insallah faydası olmuştur 🤲🤲
Blossom00 Esmanur1905 Bende mart ayında kürtaj oldum canım 8 haftalıkken şimdi inşallah sağlıkla ilerler🙏🏻
Esmanur1905 Blossom00 insallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin bende Haziran da oldum benimde 8 haftalıktı
Blossom00 Esmanur1905 Amin canım Pıhtılaşma çıktı bende keseyi görünce iğneye başlıcam sende baktırdın mı değerlerine