Hayalimmm846 Mizgin2020 canım Nasılsın burda bi kaç defa konusmustuk ama ben biraz ara verdim happy moma ama bugün yine katıldım araniza senide burda görünce sormak istedim ❤
Mizgin2020 Hayalimmm846 ismini değiştirmiş misin eski ismin de mi buydu inan aklıma gelmedi konuşmuş muyduk
Hayalimmm846 Mizgin2020 ismimi değiştirdim canım eskiden ayfer25 diye geçiyordu ismim ama şimdi aynı ismi kabul etmediği için bu ismi koydum
Mizgin2020 Hayalimmm846 vallahi canım bu ay 25 inde olmam gerekiyordu hala gelen giden yok sende var mı canım
Hayalimmm846 Mizgin2020 yok bendede daha bisey yok valla ilaç kullanıyorum inşallah faydasını görürüm bu ay
Blossom00 135 Adet günümde öyle çıktı ama bence hastane hatası diye düşünüyorum 6 gün geciktiğinde 53.78 çıktı hamileymişim yani
Mizgin2020 Hayalimmm846 inşallah canım hayırlı sonuç alırsın kaç yıllık evliydin sen ne zamandır istiyorsun olmuyor
Hayalimmm846 Mizgin2020 3 yıldır evliyim ve evlendiğimden beri istiyoruz doktor yaşın hamile kalmaya tam uygun dedi hamile kalmana engel olacak bişeyinde yok dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah rabbim hepimizi güzel haberlerle sevindirir rabbim🥰❤🙏
Mizgin2020 Hayalimmm846 bende 2 yıldır istiyorum olmuyor yaşım da 21 bir sıkıntı da yok hakkımız da hayırlısı canım