HollyMolly Bebek9 öne siZin tercih ettiğiniz ismi koyun bence böylelikle herkes o isimle hitap eder. İki isimli olanlarda genelde ilk isimle hitap ediliyor. Öğretmenim listeden okurken de ilk isimleri söylüyoruz hep. Bana kalsa kayınvalide ismi konulmaz da…
Minikpandaa Bebek9 duru ya deri nedir 😄 keşke bu kaynanan kayınbaba işim Moda’sı kökten kalksa da rahat etsek 🙄
birtanesi Bebek9 nuran duru hoş. Benimde eşimin Babaannesi Resul ismini istedi kıramadı🥴🙄. Bizde Resul İdris koyacaz inşAllah. Hala arada diyorum koymasakmı bi isim benim hakkım bi isim senin hakkın diyor🤷🙄 elden ne gelir
yarmagul Bebek9 bence eşini kandır göbek isim olarak nuran koyalım de kimliğe geçirme sakın ya düşünsene 2021 modelsin ama ismin nuran çocuk doğmadan yaşlanır derin iyidir onu yazdır canım
Hat90 Bebek9 deri saçma gibi canım güzel hoş bir isim koyarsan Nuran demezler ama ikinci isim çekici dile ve kuşağa hoş gelen bir isim seç Nuran duru duru güzel , Nuran mira Nuran hira Nuran Elif …
1Bsraa Bebek9 ön isim olarak kendi istediğiniz ismi koydurun bence derin Nuran gibi okul yıllarında çocuklar genelde ilk isimleri kullanıyorlar çünkü
Hat90 Bebek9 canım bende babamın adını koydum eşimin ailesinin tel oğlunun ilk çocuğu babam vefat etmişti eşim de kırmadı ilk ismi de o seçti uyumlu olsun diye benimkini de ikinciye ekledik Yusuf Hasan oldu herkes Yusuf diyor ben Yusuf Hasan diyorum okulda ne derler bilmiyorum ama çok Yusuf olacağı için iki isim ile seslenebilirler