Mmmucizemm Benim kaynanam ne isim koyucaksiniz diye sordu . Eylül Sare istiyoruz dedim iyi iyi söyleyebileceğim isim olsn da yeter dedi 😂 Allah’tan karışmadilar hiç 😂😂😂
Efsabozdag Bebek9 siz bencede esinizin aklina girin gobek adi koyun nurani 2 isimi olmasin kimlikde okulda falan zorluk cikar diyin evde nuran demek isteyen nuran desin yada annenizle anlasin o zaman benimde ismimi koyun desin sizde esinize bak boyle olmaz ikisinide koymayalim anneme ayip diyin olsun bitsin 😄😄
Ouzc Bebek9 o çocukta bence sizin hakkınız daha çok. 9 Ay karnında taşıyan sizsiniz sonuçta. 😊 Duru da derin de çok güzel
Beybi67 Bebek9 senınde benımkı gıbı olmus kaynanamın adı hatiçe eşimde annesıne cok düşkün oldugu ıcın daha bız nısanlı degılken bıle demıstı bana kızım olursa annemın adını koycaz dıye ama ben buna pek olumlu bakmadıgım ıcın ıkı isim koyduk o yuzden umay hatiçe olcak ınsallah 😇🥰 nuranı ıkıncı adı olarak koy ıstersen duru nuran gıbı bu daha ıyı olur ama sen bılırsın saglıkla gelsın bebişlerimiz❤️
Halimea Bebek9 benim eşim iki oglumun isimlerini kendisi kattı kızımızı bana bıraktı kimseyede izin verdirmiyor kızı, sen kat dedi .😂🤗isim olarakda nuran duru daha iyi geliyo kullaga 🤗 yine siz bilirsiniz …🤔
rabiamustafa nazmiyeee kesinlikle katılıyorum hayır neden anne baba ismi koyulurki zaten bende anlamıyorum ozman bnimde annem var onunda adını koyalım yada erkeğe kardeşimin babamın adını koyalım neden sadece kocaların annesi babası varmış gbi büyük söylemiyorum ne kendimin nede eşimin anne babasının ismini koymam bnde 😏
BenMathilda Bebek9 Eger kimliğe öncelik olarak “Nuran” ismini yazdırırsaniz, yakın çevre haric herkes Nuran der. Hastaned3 dahi hep ilk olarak Nuran Bebek diye çağırırlar. Hoşlanmadığınız bir isim ise kimliğe muhakkak 2.ad olarak yazdırın derim. Duru Nuran gibi
kkuubbrraa Bebek9 nuranismini degil de duru nuran olarak yazdırın bence benim adım hatice kübra ve herkes kübra der ilk okula gidince öğrendim ki adım hatice kübraymış okulda hatice diyorlardı yıllarca alışamadım
Elyesa_annesi Bebek9 evet sevgi ama ben hamile kalmadan kızım olursa kiraz oğlum olursa Elyesa demiştim biliyorlar hepsi ama istiyorlar işte acaba biz nasıl olacaz ilerde 🤣🤣