Veraay60 Bebek9 bak o mantıklı 😄 pandemi dolayısıyla eşler doğuma giriyor mu acaba? Bende çok istiyorum girmesini 💜
Bebek9 Veraay60 canım benimki asker olduğu için izin yazdıracak şubat ayında . Inşallah izine gebilirse doguma girecek doktor girebilir dedi hatta kordonunu bile bazı babalar kesiyomus. Geçenlerde dogum koçu söyledi
Erol Bebek9 aynen ben basta kaynanamı cok seviyordum hata adını koysa sorun bıle olmazdı görumüm geldi ve kaynanam benle tartısır oldu görumım agzına geleni verir eger esim ısını koyacam derse ki sözumde gecmez ama kesinlikle buyuk kavga cıkarırım
Bebek9 Erol görümüm kim canım. Sözümüz geçer ama sırf tartışma çıkmasın diye ve asker diye susuyorum ben. Herşey güzellikle olsun . Onun dediği oluyosa seninde dedigin olacak
Erol Bebek9 eşim erkek kardeslerı hepsi esini atar görumumun lafı gecer doldurur kimse bırsey diyemez kaynanam kayınbabam esim de kayınlarımda burada onun sozu gecer ama ismini koyarım derse sesim mı ozamn gorurler
Bebek9 b_e_b_e zaten eşin de tamam dese sende koymazdın zaten zannetmiyorum😂 aynen canım Nuran Duru olacak artk🙆♀️
secoz Bebek9 hayattaysa neden ismini koyar bu kocalar anlamam He vefat eder anlarım oldu da eşiniz Nuran diye çağıracak tuhaf gelmez mi annesinin ismi nuraaaan gel kızım diye 😂
istanbullugelin34 Bebek9 annenin daha cok hakki var bence cocuk üzerinde iki isim koyabilirsiniz uymusda ikinizinde dediği olur o zaman
nurseliakan Bebek9 kimlikte ilk kendi koyacağınız ismi yazdırın çünkü okulda direk Nuran derler duru Nuran yazdırın mesela kardeşimin de yasemin şlk adı Yasemin diyolar hep resmi yerlerde