Tucc Kuben hahah ay yoyko yazısını görünce hemen atlıyorum😅😅 şuan indirimle 1350 ye geliyor hepsiburadada ayıptır sorması siz aldığınızda ne kadardı indirimin bitmesine iki gün diyor ne kadar olur acaba hiç bi fikrim yok 🤦🏻♀️🤭
Kuben Tucc Tek bordo kalmıştı 1000 TL idi sepete ekledik 1000 TL ve üzerine 100 TL indirim varmış 900 e düştü. Kart bilgilerini girince 50 TL daha indirim oldu. 850 TL ye almış olduk yani 🥰
kcnr Tucc bende yoyko çok bekledim gelmeyince elele madre aldım kaliteli fakat ara kat çadırmsı kumaştan yapılmış o hoşuma gitmedi park yatak kısmı komple keten üst kat paraşüt kumaşmış ama iadeyle uğraşmadım açıkcası
Tucc kcnr bi ara çok uygundu fiyatlar keşke o zaman alsaydım sonra uzun bi süre gelmedi şimdi başka markalarada bakıyorum kafam çok karıştı ama bi Yandanda ben karar Verene kadar stok kalmazsa diye korkuyorum 😕
Tucc Kuben yaaa ay siz çok iyiye almışsınız iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah 🙏🏻trendyolda fiyatlar uçmuş durumda ama Hepsiburada daha uygun uçurum gibi fark var arada sonuçta aynı yatak 😅
DILOS06 Tucc resim nasıl yükleniyor ben de e bebekte bi besik görmüstüm park yatak degil ama anne yanı gibi simdi de yoykoyla onun arasında kaldım resim yüklemeyi bilsem onun da atıcam fotosunu.
havva365 Tucc benim basıma gelenleri ne güzel anlatmıssınız aynı durumdayım üstüne 36 haftalık hamileyim 🤦♀️
Kuben Tucc İşte öyle düşünce fiyat renk arayışına girmedim açıkçası. Evet en uygun hepsiburada da var trendyolda ve kendi sitesinde çok pahalı
Tucc DILOS06 yaa bende bilmiyorum ki nasıl yükleniyor bilen varsa yardımcı olun kızlar 😀markası neydi acaba hatırlıyor musunuz ☺️
Kuben DILOS06 Google a hızlı resim yazıp oraya fotoyu yüklüyorsun, çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun
DILOS06 Tucc e bebek uygulaması yüklüyse meltem smart kral besik yazın bi beyazı var bide grisi ben grisini begendim
Kuben Tucc Oğlumun nasibiymiş bir gece öyle karar verdik. Meğer o bahsettiğim indirimlerin bitmesine de yarım saat falan kalmış yani çok şükür öyle denk geldi 😍
Tucc DILOS06 şimdi baktım evet bu modellerde çok güzel gerçekten çok şık duruyor ☺️ Ama pratiklik açısından park yatak daha kullanışlı diyor herkes ☺️
Tucc DILOS06 biz tayinciyiz o yüzden park yatak tercih edicez ama eğer yerleşik olsaydık aklıma park yatak gelmezdi bu modeller çok güzel duruyor ☺️
Tucc kcnr sanırım aklım onda olduğu için diğerlerinde hep bi kulp buluyorum bende içime sinmiyor başka bi türlü 😅