Gurbet-12 Tucc ben geçen hafta Hepsiburada dan uni baby aldım 630 tlye. Çok beğendim iyi ki almışım bir bak derim canım. Yeğenlerimde park beşikte büyüdü. Çok kullanışlı oluyor.
Tucc DILOS06 biz tayinciyiz o yüzden park yatak tercih edicez ama eğer yerleşik olsaydık aklıma park yatak gelmezdi bu modeller çok güzel duruyor ☺️
Tucc kcnr sanırım aklım onda olduğu için diğerlerinde hep bi kulp buluyorum bende içime sinmiyor başka bi türlü 😅
Egekusumm E bebekten Prego marka aldık anne yanı oluyor, sallanıyor, dönencesi ve alt değiştirme ünitesi var. Fikir olur belki bakabilirsiniz.
DILOS06 Kuben ıcine yatas twiny yatak var trendyolda o olur mu ki ama yüksekligi 5cm yani ince cok mu ince olur sizin aldgnz yatak nasıl ?
Kuben DILOS06 Yataş Twiny aldım çok iyi oldu zaten altında ince de olsa mat var kaldırdı yani. Yatak yüksekliği 9 cm
apopitotik Tucc ben krem rengi aldım mobilyama uydun diye. İçinde kendi yatağı var ama yetersiz bence. İlk aylarda zaten reflü yatağı kullanacağım sonra da yün yatak kullanmayı düşünüyorum
Mom726272 Tucc https://www.hizliresim.com/m9rf8jd bizim ki bunun aynısı 3 yıl önce 500 e almıştık sanırım şuan kapı arkasında toplu duruyo çekip atardım ama 🤦🏻♀️
Mom726272 Tucc tabiki sallamak için aparatı var sadece sallarken biraz hışırtı oluyodu dönem dönem oğlumu ya ayağımda salladım ya beşikte en son sallamayı bıraktık beşiğin de o aparatlarını çıkardık memnunuz oğlum benle yatmaya alışınca bıraktık topladım kapının arkasında duruyo şuan 😇
havva365 Tucc benim basıma gelenleri ne güzel anlatmıssınız aynı durumdayım üstüne 36 haftalık hamileyim 🤦♀️