Tucc Kızlar merhaba oyun park yatak almayı düşünüyorum aklım yoyko markada ama fiyat olarak diğerlerine göre pahalı daha uyguna o tarz o kalitede bildiğiniz park yataklar var mı ???
Tucc Deletedmom9823 H_Nur_K Laodike Ysmmmnn TMelikee00 DsMom bende ilk defa alacağım tecrübemiz yok bu konuda bakıyorum ama işin içinden çıkamadım 🤦🏻♀️ Söylediklerinizin hepsini tek tek incelicem teşekkür ederim kızlar ☺️
DsMom Tucc Yoykoya bakmadık hiç ama unibaby elite aldık biz de. Henüz kullanmadık ama kurduk hoşumuza gitti.
Tucc Mom726272 inceledim şimdi evet fiyat olarak uygun ama ölçüleri farklı diğerlerinden daha ufak 🤦🏻♀️
Tucc bahtnurr1 yok canım ilk bebek olduğu için açıkçası hiç düşünmedim aldım mı sağlam olsun uzun süre kullanılsın istiyorum ama ben karar verene kadar bebek gelir 😅
apopitotik Tucc merhaba yoyko aldım anne yanı olan park yataktan. Kesinlikle fiyatına değer kumaşı çok güzel diğer yataklar gibi paraşüt kumaş değil keten kumaşlı. Kaliteli olduğunu belli ediyor tavsiye ederim
Tucc apopitotik bende sürekli dönüp dolaşıp ona bakıyorum fiyatına değerse tabiki alınır yorumlarda şuana kadar olumsuz bişey görmedim ama görmeden pek bişey almayı sevmiyorum benn hayal kırıklığına uğramamak için siz acaba hangi renk aldınız birde içine ekstra sanırım yatak almak gerekiyor ☺️
apopitotik Tucc ben krem rengi aldım mobilyama uydun diye. İçinde kendi yatağı var ama yetersiz bence. İlk aylarda zaten reflü yatağı kullanacağım sonra da yün yatak kullanmayı düşünüyorum
DILOS06 Kuben ıcine yatas twiny yatak var trendyolda o olur mu ki ama yüksekligi 5cm yani ince cok mu ince olur sizin aldgnz yatak nasıl ?
Kuben Tucc Benim şöyle oldu aklımda gri vardı ama stokları bir türlü gelmiyordu daha da beklemek istemedim, bordo aldım. Çok korktum cırt bir kırmızı olacak diye ama olmadı çok şükür. Şu an kurulu duruyor çok beğeniyorum rengini
Tucc Kuben stoklar evet maalesef çok çabuk tükeniyor ve uzun süre gelmiyor bende kaçırmak istemiyorum karar vermek istiyorum bi an önce 🤭iyi günlerde kullanın sizde ☺️☺️
Kuben Tucc Bir de çok indirimli oldu bu fırsatı kaçıramazdım 😃 inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah 🥰🤲🏻