Cananhafsa aysegul_01 hafsa validemizin ismini kaldırırmı bilemediğimiz için iki isim tercih ettik ayrıca çevremizde isimleri kısaltıp kullanan insanlar çok fazla olduğu için hifa ismini düşündük bakalım henüz tam net değiliz ☺️
Nurayy28 aysegul_01 bizde kararsizlik içindeyiz mübarek sanki 10 cocuk dogucak gibi isim ariyoruz ilk olunca farklı oluyor tabi dün netlesti bakalim degismesse😃 hafsa hüma💕
Ayse-nuroz aysegul_01 aynen en mantiklisi o aslinda . Sag salim alalim kucagimiza da baska bisey istemiyorum . Benim minigim insallah eymen olarak gozlerini acicak
aysegul_01 EmreBusra benim de bi tanıdığımin çocuğunun ismi ümit sirac çok güzel isim ümit ismide güzel yakışmış beğenmiştim 😄
Hicrandgndmr Benim de oğlum olacak Allah nasip ederse 🤗 alper koyucaz adını da. Tek isim koymayı düşünüyoruz soyadımız çok uzun çünkü😂
Gams Azel hem devlet kusu anlami var, hemde turk mitolijisinde kucuk cocuklari ve hayvan yavrulaarini koruyan tanrica anlamı var
Hasanmelek Dileksen bende bi ara zümra düşündüm sizinkide çok güzel biz bu ismi 10 sen önce çıkarken düşünmüşdük evleneli 1.5 sene oldu kızımız olucak işde Zühre nehir i koyalım dedik 😊😊