aysegul_01 Bebeğinizin cinsiyeti ne kızlar 💙💖benim prensesim olucak ismini de hafsa koyacağız inşallah nasıl güzel mi ismimiz🤣😋
Aysehatun aysegul_01 benimde prensesim olucak hayırlısıyla ismimizde Zeynep Ece 🌸Sizinde isminiz güzel
Nurayy28 aysegul_01 bizde kararsizlik içindeyiz mübarek sanki 10 cocuk dogucak gibi isim ariyoruz ilk olunca farklı oluyor tabi dün netlesti bakalim degismesse😃 hafsa hüma💕
Hasanmelek Dileksen bende bi ara zümra düşündüm sizinkide çok güzel biz bu ismi 10 sen önce çıkarken düşünmüşdük evleneli 1.5 sene oldu kızımız olucak işde Zühre nehir i koyalım dedik 😊😊
istanbulluanne Naz33 Ateş ismine bende bayılıyorum ama cehennemi çağrıştırdığı için koyulmasi sakincaliymis ondn vaz gectim. Cocuk kaldıramaz diye aslinda çok güzel isim ☹
aysegul_01 Ayse-nuroz canm iki isim katsan herkes kolayına geleni söyler ikisini birden söylemezler ki oyuzden tek isim koyacağım insallah🤗
aysegul_01 Cananhafsa bende aynı ismi düşündüm ama bildigim bi hocaya sordum cok agir olur dedi herkeste oyle dedi sadece hafsa ismini katmayi dusunuyoruz 😊😊
Ayse-nuroz aysegul_01 aynen en mantiklisi o aslinda . Sag salim alalim kucagimiza da baska bisey istemiyorum . Benim minigim insallah eymen olarak gozlerini acicak
Cananhafsa aysegul_01 hafsa validemizin ismini kaldırırmı bilemediğimiz için iki isim tercih ettik ayrıca çevremizde isimleri kısaltıp kullanan insanlar çok fazla olduğu için hifa ismini düşündük bakalım henüz tam net değiliz ☺️
Songulcuk27 Biz daha evlenmeden eşim kızımda olursa oğlumda olursa ismini Deniz koyacam demiş dahada öyle ben beğenmiyorum artı soyismimizde Deniz 😉