Kubra1090 ezgikptngl merhaba maltepe medicalparkta önerebilcegeiniz kadın dogumcu varmidir. bende pendik vm medical parka gidiyordum biraktim. Umut hastanesine gectim galiba orayida degistiricem 😕
ezgikptngl Kubra1090 şuan halenur bozdağa gidiyorum ben memnunum yeni gelen rafika gasimova var onuda denicem genç güzel bi doktor merakımdan gidicem 😄 halenur hanımın muayne ücreti 165 lira doğum da 5000 normal sezeryan aynı fiyat
Kubra1090 ezgikptngl maltepe medical muayeneleri cok ucuzmus. Ben 260 tl ye gidiyodum pendik cm medicalpark muayene ucreti
greybrde Anesmer bende 29. Haftadayım hiç nst bağlanmadım extra ücretli olmasına şaşırdım doktara veriyoz zaten bir ton para
Ecemiz Anesmer Bende özele gidiyorum ama hiç nst parası ödemiyorum valla çok saçma paraya yazık günah
kirpapatyasiii Anesmer bizim hastanede de 210 ₺ imiş geçen hafta öğrendik bende daha uygundur diye düşünmüştüm 🙈 ama mecbur veriyoruz işte
Happyasya Anesmer ben özel kliniğe gidiyordum hiç ödemiyordum, şimdi özel hastaneye gidiyorum 85 tl ödüyorum o bile koyuyor muayene ücretide cabası 😬