Merve123456 Anesmer ilk nst ye kaç haftalıkken giriliyor biz 32+5 Bi hafta var kontrolümüze acaba bu gittiğimizde bizde giricekmiyiz nst ye
Elfvli Anesmer bende özel hastaneye gidiyorum . Hemde 1 kuruş dahi sgk ile anlaşması olmayan bir hastane orada bile 35 tl . 160 tl.biraz fazla bir ücret olmuş.
Kubra1090 ezgikptngl maltepe medical muayeneleri cok ucuzmus. Ben 260 tl ye gidiyodum pendik cm medicalpark muayene ucreti
yamacin_annesi Anesmer bende özele gidiyorum 40₺ ödedim 2 hafta önce ilk kez girdim merak ediyordum fiyatı uygun geldi . Sizin baya pahalıymış yaa
Cigdem-96 Asilinannesi34 ben nerdeyse başından beri gidiyorum çok ilgili ultrason da bakarken anlatıyor ben memnunum
shy5 Bahar_kzlrmk00 bir dahaki kontrole inşaallah başlıyoruz 🤗 evet yakınmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Seref Anesmer central hospitalde 70₺ veriyorum. Buradakilere göre çokmuş benim de 😒 son 12 günüm kaldığı için artık giden gitti 😅
QOH Anesmer malesef hastaneden hastaneye değişiyormuş kimisi hiç ödemiyor kimisi ödüyor,ben iki kere girdim ödemedim ama bundan sonra her hafta gireceğim talep edecek mi doktorum bilmiyorum.