Kuzucccum Deletedmom23234 ehhehe tatlım benim kız geniş mideli çıktı yeri rahat galıba anneısnı sancılamıyor djdjdj
Kuzucccum Deletedmom23234 gelıyor o zaman duzenlı ise sancılar bEnımde geçenlerde bı ıkı gün sabah oldu sonrası kesıldı 🤷♀️ Arada bacağım cekılıyor GB bu da bı belırtı mı bılmıyorum ama
Deletedmom23234 Kuzucccum Olabilir vücut kendini doğuma hazırlıyor Yaa 🤭 ayyy az kaldı şaka maka 😁😁❤️
Kuzucccum Deletedmom23234 ben de sureklı kalan günleri beynımde tekrarlıyorum gerçekten mı diye 😬🙈 beşiğe bakıp eşime dıyorum kı düşünsene bı ıkı haftaya dolu burası dıye Alalhmm 🙏🥰 uykusuzluğa şimdiden alış ıyı ederısin dıyor süt ıcın kalkacan ya dıyor jdjdj
Deletedmom23234 Kuzucccum Ahahah hemde 2 saatte bir 😁😁 ayyy düşünsene minnoşun göğsünde uyuyo falan annaaammmm🤭🤭❤️❤️
Kuzucccum Deletedmom23234 kız dur gelmeden dellencezzz jdfjjd 😬🥰 karnımı severken kafayı yiyorum hele kızı görsem kfjfj
ElifB08 Deletedmom23234 sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun, sizin ve doğum yapacak bütün annelerimizin 💁🏻♀️🌹
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Gel sancıların yarısını sana vereyim aşko anan ağlasın 😁😁 şaka maka inşallah paatt diye suyun gelir de öyle sancı çekmezsin 🤭 sana güveniyorum yaparsın 😁🤣