Deletedmom23234 Deletedmom9823 Gel sancıların yarısını sana vereyim aşko anan ağlasın 😁😁 şaka maka inşallah paatt diye suyun gelir de öyle sancı çekmezsin 🤭 sana güveniyorum yaparsın 😁🤣
Deletedmom9823 Deletedmom23234 ben tüm gün yatıyorum acaba ondan mı doğum olmuyo hareket fln etmiyorum
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Yok balım zamanı geldiğinde bebiş doğucak zaten ama yürüyüş, hurma, ilişki doğumu kolaylaştırıyor. Ben evin içinde oturmaktan çok odaları dolanıyorum ki açilmam olsun diye
Deletedmom9823 Deletedmom23234 hiçbirini yapmıyorum sadece yatıyorum bide mutfağa gidip yemek yiyyorm😀
Kuzucccum Deletedmom9823 ya çok güzel ben çok severım erkendir dıye yemiyorum yoksa doğurmasam hurma yıyerek açılacağım 🤣🤣 kız çok yürümüşsün otur djnlen yarın aaa jdjdjd
Kuzucccum Deletedmom9823 ya benımde sabah uyandığımda öyle basamıyorum, elimi kapayamıyorum sonrası açılıyor zamanla
Kuzucccum Deletedmom9823 son günlerde ben de daha çok dınlenıyorum şişkinlikte cabası belki bıraz söner dıye ama hareketsizde olmuyor dıye ayaklanıyorum 🤷♀️
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Dimiii 😁❤️ kanka bak bitki çayı falan iç aşırı iyi geliyo özellikle ada çayı he bide evde yürü ve squat yapp
Deletedmom9823 Deletedmom23234 yarın başlıyorum bunları yapmaya😀 haftaya perşembe doğururum inş😀😀😀 çarşamba temizliğe gelcekler perşembede doğururum shdjsjdjsj
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Yap yap bende sancıların sıklaşmasını bekliyorum hadi hayırlısı 😁 dua etçem kız sana 😘