Buseninannesi_21 Deletedmom23234 Banada öyle dedi doktor geldikten sonra sancilarim dayanilmaz bir hal aldi nisanim da geldi gece gittik 13 saat sonra doğumum oldu canim sende sık sık yürü ❤
Deletedmom23234 Buseninannesi_21 Yaa ciddi misiiiinnn çok tatlısın 😘😘😍 teşekkür ederim bol bol yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum 🙏🏻🌸🌸
Belacivciv Deletedmom23234 Yanlış manlış olsun az kalmışş😂 Ay umarım döner doğumu nasıl istiyosan öyle olur inşallahh🙏🏻
Belacivciv Deletedmom23234 Hahahah herkes doğuramıyorum diye diye doğurdu burada 😂 Totem oldu bi de onu dene 😂
Deletedmom23234 Belacivciv Dimii😁😁 valla bişey diyimmi herkese akıl vermek çok kolaymış insan başına gelmeyince anlayamıyormuş yahu😁😁😁
Belacivciv Deletedmom23234 Zamanı gelmeden anlaşılmıyormuş demek ki😂 Sen ne yaparsan yap yine bebişler ne zaman isterse o zaman oluyor işte😂 Ben de dua ediyorum şimdiden inşallah son haftalarda çok bekletmez diye🤣
KucukAnne538 Deletedmom23234 Ay kıyamam o kadar heveslendin boşuna mıydı😅 Neyse sağlıkla gelsin yeter ki bi dönerse o iş tamam hemencecik doğuruverirsiniz☺️❤️🔥
Deletedmom23234 KucukAnne538 Hıhh beyefendi hevesimi kursağımda bıraktı 😔 neyse ki doğduktan sonra mıncırabiliriiimmm onu 😁😁❤️
KucukAnne538 Deletedmom23234 Naz yapıyor annesi bu besbelli🥲😁 benim yerime de mıncırın nazlı bebeği 😌💕
Buseninannesi_21 Melikeyldrmm Sürekli aksamlari yürüyordum 15 20 dakika ama sanci sirasinda da yürümek gerekiyo.
Buseninannesi_21 Melikeyldrmm Ben sancim tuttuğunda bile esimle mahalleyi turladik 20 30 dakika kadar ☺