Deletedmom23234 KucukAnne538 bck akgunbirsen MineLule Buseninannesi_21 @busra1997alpaslan2021 @Umbilik @Belacivciv 🤭🤭 kızlar yanlış alarm sjsjs😁😁😁 ama napiyim çok gerçekçi gibiydi 🙈 daktır dedi kiii sancıların sıklaşırsa gel birdee açılma başlamış fakat bebek halaa ters. Sancının bebeği döndürmesini bekliyorlar🤷🏻♀️ Anlayacağınız kurbanlık koyun gibi bekliyorum 😁😁❤️
busra1997alpaslan2021 Deletedmom23234 kiz kac santim açılma var abooooo bebek ters gelirse eeee doktor szeryan yapcak ozman ay dur dua edim sana
MineLule Deletedmom23234 🤭🤭 Olsun işte bekle beni yarın beraber doğuracağız 😄 inşallah döner bebeğin sağlıkla gelir 🤲
Belacivciv Deletedmom23234 Yanlış manlış olsun az kalmışş😂 Ay umarım döner doğumu nasıl istiyosan öyle olur inşallahh🙏🏻
KucukAnne538 Deletedmom23234 Ay kıyamam o kadar heveslendin boşuna mıydı😅 Neyse sağlıkla gelsin yeter ki bi dönerse o iş tamam hemencecik doğuruverirsiniz☺️❤️🔥
Deletedmom23234 MineLule Oğlan 🐣 31. Haftadan beri sancılarım var 🤭 sende durumlar ne zorunlu sezaryen değil mi 🙏🏻
MineLule Deletedmom23234 Kız 😊 benimde o haftalardan sancılarım var hep ama hiç nst ye yansımadı. İkinci gebeliğim zorunlu sezeryan 😇
Burcu4135 MineLule sana da hayırlı dogumlar yarın olacakmıssın sezeryanı. Saglıkla sorunsuz bir sekilde kucagına almayı nasip etsin allah. 🤗
Burcu4135 Deletedmom23234 ay hadı insallah. Allah bi avazda kurtarsın. Saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah. 🤗 Edit: yanlış alarmmış sımdı okudum. Neyse yakın zamanda dogurursun umarım 😁
Deletedmom23234 Burcu4135 Ahahahah yanlış alarm hemde ne yanlış 😁 iyiki hastane çıkışını falan almamışımm😁