Deletedmom23234 Ayyyy 🥺 sıra bana mı geldiiii kızlaaarrr 🤧🤧 Oğluş 5 dakikada bir sertleşiyor , sertleştiği zaman kasıklarım 5 10 saniye anamı ağlatıyor. Belim sabahtan beri ağrıyor 🥺 ağlicamm galiba ama acıdan değil 2 yılın sonunda evlat sahibi olacağım için 🥳🥳🥳
busra1997alpaslan2021 Deletedmom23234 kizzzzzzzzzzz doğuruyormusunnnnnnn ha geldi deseneeeeeee abovvvvv heyecanlandim kiz doktora gittin mi
Hahahh12 Deletedmom23234 ayyy hadi inş güzel haberlerini beklıyoruz sağlıkla gelsin ❤️❤️🥰🥰 haberdar et
Yenianneadayi2208 Deletedmom23234 Sağ sağlim kucağınıza alın inşallah… Haberdar edin bizleri de. Ayy ne güzel kavuşıyorsunuz demek darısı bizlere 😍
Deletedmom23234 Yenianneadayi2208 Ahh inşallah tek dileğim sağ salim kucağıma almakk valla söz veriyorum dogurursam hepinize tek tek dua edicem😁❤️❤️❤️
Deletedmom23234 Belacivciv Bende son haftalarında olan annelere hep özenirdim ya 🤭🤭 yok kız sende doğurcan 😁❤️
Deletedmom23234 Kvsraykt Ayy inşallah ya güzel dilekleriniz için cookkk teşekkür ederim minnoş annelerim🥰🥰🥰