2minnnakannesi G33 kızımın adı Lina şimdi bi de oğlum oldu ama hala karar veremedim maalesef . Mert ve poyraz arasın da kaldım. Kızımın adına da uysun istiyorum
Banu-88 G33 Çok haklısınız Allah kolaylık versin, bizde ciddi bir zorluk sonrası karar verebildik nihayet 27. Haftamız ilk çocuğumuz inşallah kızımızın adı Esma Rana olacak meleğimiz inşallah 😇 tüm bebekler sağlıkla dünyaya gelsin inşallah tek avazda 🤲🏻
Yesim_62 24+1 olduk kızımızla oğlumun ismi aras kızımın ismide rabbim nasib eder ise masal sara dusunuyoruz
Ravzaaaa G33 benim de kızım olucak bende nasipse Ravza koyucam cennet bahçesi anlamında ve kuranda ayet de de geçiyor ☺️🥰
ceeeyylaann G33 Kızım olacak ve ismi eşimin isteği üzerine Rima olacak Benim ismim Ceylan kızımın ismi Ceylan yavrusu anlamına gelen Rima 😂
Yasemin1689 Benimde 1 oğlum var adı Ahmet Mirac şimdi kızıma hamileyim adı Ayşe Ala olacak inşallah ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Aysebln G33 bir kızım var adı DAMLA 🥰 nasipse bir kızım daha olacak ona da DURU ismini düşünüyoruz 🥰🙏
Yaseminerg Neseay ben de “neticede onun sorumlulugu” kismina mana veremdim. Isim koymak neden babanin sorumlulugu olsun ki?
rabiamustafa Gamze_nur_kara walla nebilim napçaz bunlarla böyle sinir şeyler sanki sadece onlarınnhayır bide bu kimlik çıkartmaya gidilince neden sadece babalar gidiyo annelerinde gitmesi zorunlu olmalı bnce😣😣😣
ElifB08 fidano Türkiye’de öyle değil maalesef resmî evrak doldururken bir ismi yazıp öbürünü es geçemiyorsunuz. Ya da sınavlarda çocuk optiği şıklayana kadar ooo. Bende öğretmenim ve uzun isimli çocukların en kısa ismini kullanıyorum çünkü akılda kalmıyor 😅
Patika21 ElifB08 sinavlarda optik kodlamak yok artik arkadaslar hazir kodlu geliyo :) iki isim istiyosaniz onu dert etmeyin
Sevdamcan Kızımın adı hilâl enfâl şiimdiki bebegimde kız olacak hayırlısıyla eşim yıldız olsun diyor ben başka birşey istiyorum şuan için hoşuma giden tek isim eva ismi
gonulbodurr Nasibenliyor Ben arastirmadim ama mahallede birisi ecrin koymus cocuk tasiyamamis ismini degistirmisler mi ne oyle bisi anlattilar bana ama 2 3 kere duydum boyle biseyi ondan soyledim
Serapsen G33 bizde 20. Haftadayız artık garanti erkek. Cihangir ismini koyacağız ama kız olsaydı Duru Livza olacaktı :)