busra0721 İlk çocuğum olacak cinsiyet belli değil daha ama kız olursa Asel Mina Erkek olursa da Buğra Eymen hayirlisiya inşallah ❤️
glcan87 Dugi7 bizde doğa Eylül düşünüyoruz daha doğrusu eşim doğa ismini istiyor bende Eylül bakalım kısmet
Hicran6833 G33 ilk kızımın ismi Alisa Hira ikinci ise Alya Lina bakalım 3 numara süprizimz ne olucak 🙈
Yakuttttttt 13 haftaya girdim inşallah %98 kız dedi doktor değişmez ise ismini ya şifa ya Mihrimah yada Lina Hafsa koymayı dusunuyorum 😊
sulemete Ebced hesabı diye bişey varmış kızlar anne ve baba adıyla çocuğun adının uyumuna bakıyorsunuz ve ona göre isim koyuyorsunuz akıl ve fikir en yüksek hangi isimde olursa işte Bi İnternetten araştırın derim
sulemete Svdaaaaa evet Google a ebced hesabı yazın ebced.ihya.org diye Bi site var ona girin anne adı baba adı yazma yeri var oraya bide koyacağınız ismi yazın bakalım akıl ve fikir kaç çıkıyor bizim Bi akraba hep öyle koydu çocuklarının ismini hepsi de birbirinden zeki ve akıllı
Esra98 ZZeynepP1903 ikili tarama testine 14.haftada kaçıncı gün girdiniz ben 14.hafta 5.güne randevu aldım geç kalmış olur muyum
Aynayse66 30+1 günlüğüz 3. çocuğum olacak Rabbim’in izniyle insaAllah diğer çocuklarımin ismi Aysu Mehmet 3. Bebeğimin ismini ise Muhammed Alparslan koymayı düşünüyoruz nasip hayırlısı ile kucağımıza alalimda tek duam❣️🤲🏻 peki sizin fikriniz 🥰