NurZenkin 18.haftaya girdim ama cinsiyetini göstermiyor.Erkek için çınar ve ya melih ismini buldum ama kız isminde hala kararsızım.Sizce ne olabilir?
Patika21 ElifB08 sinavlarda optik kodlamak yok artik arkadaslar hazir kodlu geliyo :) iki isim istiyosaniz onu dert etmeyin
ElifB08 Patika21 yeni sistemi bilmiyorum tabi kaç sene oldu biz gireli de. Hanfendi 3 isim koymayı düşündüğü için yazmıştım 😅
Mucizemmmm34 esredn hanımefendi ne güzel bilgilendirmiş isim konusunda.. Kötü söz art niyet de yok kimse bilemez sizin dini görüşünüzü naçizane biz Müslümanlar doğruyu söylemekle yükümlüyüz.. Keza isim konusu Müslümanlıktan da ziyade herkesi ilgilendiren her isimin çocuğa verilmemesi gereken bir konu. Anlamını gerçekten taşıyor ve yaşıyorlar sonrasında bu çocuk niye böyle diye sorguluyoruz.. 🤷♀️
songulkarasu20 Gmzkc hayırlısı rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin. 😊 Ben kararsizim tek olarak mi kullansam asil baran olarak mi kullansam karar veremedim bi türlü.
Yasminellaa Kızım olucak 23 haftalığız adını Deva koymak istiyorum anlamı ilaç , çare . babasını da ikna edebilirsem 😀
Yasminellaa momy853 defne , asya gibi isimler den bahsediyor ama benim içime hiç sinmiyor bide alıştırdım kendimi deva ya😊
momy853 Yasminellaa istediğin ismi koy canm bizde bu konuda çok tartıştık. Anlasılan her evde bu tartışma oluyo. Bence hak annenin
Ayzetuka Esrsrkya lütfen Asel koymayın 🤦🤦🤦 Zümra harika Asel koyarak kızınızı o kervana dahil etmeyin Lina ve Asel kusucaz 😑😑