Rabiaelif2017 Sinosss yaa Güneş ve Mercan ismi ikiside ayrı ayrı güzelmiş Maşallah canım. Bence Dolunay yerine Yıldız falan koy daha hoş olur gibime geldi 😇🤷♀️
1fatosss G33 kız da olsa erkekte olsa Dünya koyacağım ismini inşallah 🖤 cinsiyetmz belli değil ama ismimiz belli🌸
Rabiaelif2017 Hanımlar kız ismi olarak hangisi güzel ilk kızımın ismi Elif Havin şimdi 12 haftalık hamileyim doktor tahminde bulundu kız olabilir dedi. Eğer erkek olursa isim hazır ama kızda kesinleşemedik. Meva, Ecrin, Asya, Öykü.
Sinosss Rabiaelif2017 Off valla 2 ay kaldı doğuma daha isim bulamdik ilk kızımda böle olmuştu 🤣 Dünya nasıl isim peki Yıldız mi dünya mi dolunay mi
Rabiaelif2017 Ebru190 peki Meva nın yanına uyacak isim ne olabilir acaba :) Meva kuranda geçiyor ve bir cennet ismi
Rabiaelif2017 Sinosss valla şimdi düşününce dünya da güzel yıldız da güzel aslında ama bana sorarsan yıldız 🥰
KumsAlyaa elisvera56 anlamını bilmiyorum aksine araştırmadım da duydum sadece ama sizin bu tarz yorum yapmanız çok can sıkıcı lütfen dikkat edin herkes herşeyi bilmek zorunda değil
elisvera56 KumsAlyaa Efsa sihir demek. Dinen çocuğa konulması hoş değil. Amacım sadece dini açıdan uygun olmadığını belirtmekti. Biri bana yazsa bu ismi kızına koyma uygun degil dese kendisine bilgilendirmesinden ötürü teşekkür ederim.Canınız da sıkıldıysa k.bakmayın. Koymak istiyorsanız ayrıca canınızı sıkmaya hic gerek yok. Neticede karar sizin istediğinizi koymakta özgürsünüz.
elisvera56 KumsAlyaa Kızınıza koyacağınız ismin anlami da bilmek istememek … Tekrardan canınızı sıktıysam özür dilerim. Amacım asla hamile bir kadının canını sıkmak değildi.
songulkarasu20 Allah nasip ederse Asil koymayı düşünüyorum baran isminide çok seviyorum eşim ikisinide koy dedi asil baranda olabilir kararsızım 🙈
songulkarasu20 MerveBilge benimde kızım olsaydı mavi koymayı düşünüyordum bende asil veya asil baran koyucam rabbim nasip ederse.🙈😊