thetkc G33 İlk oğlumuzun ismi Gölge Gece , kızımız Dolunay Güldem , şuan ki miniğimiz kız mı erkek mi daha bilmiyoruz ama kız olursa Alyadua veya Dua Aurora erkek olursa Ata Nuh düşünüyoruz 🍀
KumsAlyaa elisvera56 anlamını bilmiyorum aksine araştırmadım da duydum sadece ama sizin bu tarz yorum yapmanız çok can sıkıcı lütfen dikkat edin herkes herşeyi bilmek zorunda değil
BuketSena Daha çok miniğiz cinsiyeti belli değil ama kız olursa sena yada Nisan, erkek olursa Asil yada Kutay düşünüyorum
Melike0657 HavvaGuzey yusuf tuna koyun ahirette peygamberlerin ve Salih kişilerin isimlerini koyanlara peygamberlerin de şefaati olacağına dair hadisi şerif var. Hem de yusuf peygamber edep ve haya timsali peygamberlerin en güzel surette olanı efendimiz{sav} sonra. En güzel sure yusuf suresi daha ne olsun. Tuna da olursa Türk İslam bir isim koymuş olursunuz ben de Yunus Emre koyacağım oğlan olduğu kesinleşir e inşallah
momy853 Melike0657 Melike0657 bizde karar veremedik bi türlü.. eşimle uzlaşamadk ne yapacacm şaşrdm. Eşimin söylediği isimleri ben beğenmiyorum benim söylediğim isimleri eşim beğenmiyo. Ne yapmaya çalısıyo anlamış değilim yani
HavvaGuzey Melike0657 Yusuf tuna mız var çok şükür 2 yaşında şimdi kardeşi olacak onun ismi konusunda kararsızım Demir Mete yada Demir Merih
momy853 Yusuf ismini hiç istemiyo. Yusuf olursa adıyla hitap etmem dedi.😔 yusufa ikna ettim Yanına ali olsun dedi ali ismini hiç sevmiyorum. Yusuf kağan olsun dedim o nasıl isim diyo inanın çok kötüyüm. Bu konuyu ailemle konuştum karışma ne koyuyorsa koysun diyolar
Ezoanne Ahin72 bende geçen hafta 12 haftalıkken yaptırdım tam vakti o zaman.. tercihine kalmış ama beynine omuruna organlarına bakıyorlar down ya da başka semptom var mı diye korkma yani ☺️
Blgn0646 Mmeelliikkee Zeliha ismi biraz uzun yanına birşey pek olmuyor gibi 😊ya da benim içime sinmediği için yanına isim yakışmıyor gibi düşünüyorum
seker55 Yncatc arı poleni mi polen i hiç duymadım şimdi tam manası an baktım bitkilerin döllenmesi için olan toz yapmayın ya çocuğa bence bunu koymayın
Yncatc seker55 çiçek tozu anlamına geliyor eşim çok istekli bu isim için benimde çok hoşuma gitti açıkçası