DemetBekir Leysem badeyi bende çok istedim ama araştırıyorum hep dine uygun değil diyolar bizde Sahra düşündük
Aysegul_Gunal Nilizze evet çok güzel anlamı da var ben Ecmal Vera koymayı düşünüyorum inşallah oğlum olursa da Muhammed Kerem Rabbım hangisini layık görüyorsa o olsun inşallah
Rabiaelif2017 Sinosss valla şimdi düşününce dünya da güzel yıldız da güzel aslında ama bana sorarsan yıldız 🥰
Aysell88 Erva, manası çok güzel bu adı alanlar çok Zeki epey bi araştırdım evet genelde biliniyor artık 😁 siz ne düşünüyorsunuz var mı çevrenizde
Nalan96 Sizce Çağan Aras ismi nasıl kızlar ya bizde eşimle hala tam karar vermiş değiliz 36. Hafta dayım artık bir karar vermek istiyorum 🙄
HavvaGuzey Melike0657 Yusuf tuna mız var çok şükür 2 yaşında şimdi kardeşi olacak onun ismi konusunda kararsızım Demir Mete yada Demir Merih
Mucizemiz2021 Biz de çok kararsız kaldı hem değişik olsun hem anlamı güzel olsun hem de soy ismimize uyumlu olsun istedik.En son Meksen Arden ARSLAN oldu oğluşumun adı🥰🥰🧿
Bsrkrc Kızım olsaydı Umay, Gökçe, almila isimleri arasında birini düşünüyorduk 😊 oğlum olacak Kutalmış koyucaz inşallah 💙