beyza1234 Kusciviltisi yeter ben yenidoğan 1 tulum 4 cıtcıtlı badi 2 tane 5 li hastane cıkısı aldım gerisi büyük boy
Kusciviltisi Ela20 ben 162 ama babası 185 bizimkide kilo olarak normal ama boy olarak en başından beri 1.5 hafta önde kız bebek
mrsflowers Kusciviltisi canım bende yeni alışveriş yaptım oradan bazılarını yenidoğan aldım bu bebek minicik zaten kıyafetler çok büyük geldi gözüme belki bilmediğimdendir ama 😂😂 0-3 de aldım yeni doğanda 2 tane patikli tulum aldım sadece gerisi hep 0-3 zaten hastane çıkışı felan oluyor yeni doğunca 10lu aldım bir tane 2 takımda 5 li aldım zaten diğerleri 0-3 katlar giydiririm olmadı küçük olmasında büyük olsun ama fazla bişey almadım çocuk doğduktan sonra kilosuna boyuna bakarak detaylı alışveriş yapılır ki zaten kış bebeği olacak benimde kasım başı dedi doktor evde olacağız genelde iç zıbın biraz fazla tuttum ev doğalgaz ve çocuğu sıcağa alıştırmak istemiyorum
Kusciviltisi mrsflowers ben kendim donan bi insanım mecbur çocuğumda sıcağa alışmış olucak benim annem hep üşür o yüzden bizi de sarmış sarmalamış bizde hep üşürüz benim çocuğum da öyle olacak galiba 😂
AseLenaMom Kusciviltisi Beden tablosu sadece 3,6,9,12 olarak gidiyor . Yeni doğan 50 cm , 3 ay - 62 cm , 6 ay - 68 , 9 ay - 74 . Bence sen ona pek aldırış etme boyuna göre al aya göre değil 🥰 her bebek aynı gelişmiyor zaten ay’ı boşvermeni tavsiye ediyorum 🙏
Kusciviltisi Ela20 ay inşallah valla ilk gebeliğim biraz ele avuca gelsin küçük bebek olunca insan çok zorlanıyor keşke kilosu da önde olsa birazcık
mrsflowers Kusciviltisi yaa 😂 kendim de eşimde sıcağı sevmiyor yaz kış tişört giyeriz umarım kızımızda bize çeker ve çabuk hastalanmıyorlar öyle olunca görümcemin çocukları sıcağa alışkın en ufak bi hava değişikliğinde hemen hasta olurlar ama teyzemin çocuklar soğuğa alışık maşallah doğru düzgün hasta olmaz yaz kış yanar çocuk 😂
Ela20 Kusciviltisi beslenme normalse geriye genler kalıyor siz kaç kilo doğduysanız eşiniz kaç kilo doğduysa toplayın ikiye bölün ortalama o kadar doğar 500 gram aşağı yukarı fark edebilir
Kusciviltisi mrsflowers bu teyzenizin çocukları ben ve kardeşlerim oluyoruz😂 benimde eşim sizin gibi ben battaniyeye Sarılırım o cam açar terler kesin bebek icin ben üşüyor derim o üşümüyor sacmalama der 😂
mrsflowers Kusciviltisi hahaha ya tabiki bebekler bizim gibi değillermiiş üşürmüş ama çokta sıcak tutmamak lazım bu şekilde çok çabuk hastalık kapıyolarmış orta yolu bulursunuz siz 🥰🥰
Ela20 Kusciviltisi tahmini 3500-4 arası olur eğer ki beslenmeniz iyiyse. Yumurta, süt,et vs düzenli tüketiyorsanız o arada olur. Eşinizin annesinde şeker veya gebelik şekeri gibi bir durum olmuş mu o zaman için
Kusciviltisi Ela20 o zamanlar bende hiç baktırmadı normal doğum yapmış bide. Benim etle balıkla pek aram yok ama meyve süt yumurta bunları düzenli tüketiyorum
Ela20 Kusciviltisi şeker sebepli 4500 doğduysa o ayrı olur o nedenle sordum ama şeker yoksa ikinizinde kilosu maşallah iyiymiş genetik olarak bebiş de iyi olur ele avuca gelen bebek olur
Kusciviltisi Ela20 3 kardeşler bi eşim uzun ve kalıplı diğerleri zayıf ve kısa hiç belli olmaz ama 3300 ü geçsin isterim inşallah