Seda_nrr Kusciviltisi ay bu havlunun battaniyesinide ben aldım ebebekten aşırı güzel duruyor havlusunu görmemiştim onuda almalıyım 🙈🙈
Kusciviltisi Seda_nrr ya bugun şansa havlu arıyordum elimi bi attım bu o kadar farklı geldi ki gözüme o kadar beğendim ki direk aldım😍 ama bende battaniyesini görmemiştim var mı fotoğrafı bi bakayım bende alırım
Berrycherry Bir de e-bebek’te birçok marka var. İlk kez alışveriş yapacaklar hangisini tercih etsin, hangisi kalitelidir? İnternetten alacağım için dokusunu bilemiyorum🙈
Kusciviltisi Berrycherry ben markaya değil %100 pamuk olmasına bakıyorum kıyafette canım şampuan bez gibi şeylerde markaya bakıyorum 🥰
Kusciviltisi Seda_nrr evet evet dışı müslin içi %100 pamuk havlu yumuşacık bide inşallah güzel su emiyordur
zeyneppfdnn Kusciviltisi canım ben 3 ay aldım şuan 1 aylık bebeğim büyük geliyo ilk başlarda giydirmek için almak istiyosan yenidoğan alman gerekiyo galiba benim bebeğim 51 cm boyunda doğdu
Seda_nrr Kusciviltisi evet evet bendeki battaniye :) 70 tl idi ama ben mağazadan aldım internette varmıdır bilmem 🙈
haziranin25i Kusciviltisi 3 ay kıyafet aldım kızım 3 4 5 6 ay giyindi ❤️ 3 den sonra kini kapsıyor diye biliyorum kuzum 🌼
beyza1234 Kusciviltisi hastanede giydirmek için yetecek kadar yenidoğan almak kafi gerisi 0-3 yada 1-3 onlarıda cok almayın yazık günah gercekten giyilmiyor ben 3-6 falanda cok aldım üstünde yazan ayların sonuna kadar asla giyilmiyor satış taktiği hep bunlar
Kusciviltisi beyza1234 2 tulum 1 takımı var şuan yeni doğan 5 tane zıbın 2 takım 1 tulum alsam yeter bence dimi 6 adet oluyor zıbınlar hariç
beyza1234 Kusciviltisi yeter ben yenidoğan 1 tulum 4 cıtcıtlı badi 2 tane 5 li hastane cıkısı aldım gerisi büyük boy