Kusciviltisi Ela20 3 kardeşler bi eşim uzun ve kalıplı diğerleri zayıf ve kısa hiç belli olmaz ama 3300 ü geçsin isterim inşallah
Ela20 Kusciviltisi tahminim o civarda doğar 3 ün altına zaten düşmez 3.5-4 arası olur muhtemelen. Doktor yorum yapmıyor mu? Benim doktor sen kaç kilo doğdun eşin nasıl ailen nasıl sordu. sen gibi minik küçük olur dedi.
Kusciviltisi Ela20 kilosu normal dedi boyu uzun olucak kafası büyük dedi kiloyu 3200 felan bekliyor anladığım kadarıyla. O kadar çok sormuyor valla 😂 zateb değiştireceğim doktoru
mrsflowers Kusciviltisi hahaha ya tabiki bebekler bizim gibi değillermiiş üşürmüş ama çokta sıcak tutmamak lazım bu şekilde çok çabuk hastalık kapıyolarmış orta yolu bulursunuz siz 🥰🥰
Kusciviltisi mrsflowers en çok korktuğum şey üşüdüğünü yada sıcakladığını anlayamamak inşallah anlarım 🥰
Mminikmucizemmm Kusciviltisi aslında 3 aylık bebek boyu bu ama ben mesela uzun ve ince doğmuşum 57 cm doğmuşum o yüzden bebeğinize bağlı 🤷🏼♀️
Mminikmucizemmm Kusciviltisi erken regl olmanın hazin sonu 164 ten öteye gidemedim 😂 liseye kadar sınıfın en uzunlarındaydım sonra 0 cm gelişim 😂