3MelekAnnesi3 esmerrmm sohbet için farklı yerden girmişsin konuyu cnm sinirlenmedim sadece söyledim agrın sızın olsa bu haftalarda normal olmaz zaten olmaması daha hayırlı emin ol
esmerrmm Esra1139 gerçekten senin gibi insanlarin hesabini kapatmalilar cok fuzulisiniz nyse işine bak …
Egeasigi esmerrmm ben zaman doğurcam derken ???biraz aceleci misiniz acaba çocuğun suratı kaşık kadar mı doğsun istiyorsun ???
esmerrmm Egeasigi zaman nezamn gecicek anlaminda yani boyle ayarli konuşmanin bi manasi yok bnce ne kendi câninizin neden baskasinin canini sıkmayin durduk yere daha tumsak konusabilirsin
NaimeYilmaz Egeasigi Esra1139 3MelekAnnesi3 Doğum için hevesli ve meraklı bir annemize bu şekilde kırıcı yaklaşımda bulunamazsınız. Hesaplarınız bir süre askıya alındı.
Hiilaalll esmerrmm tutabildiğin kadar tut canım benim ki 36 haftalık doğdu doğduğu gün küveze alındı haftamızı doldurmamıza 5 gün kaldı 18 gündür küvezde en azından hamileyken seninle 😌🤲🏻
Deletedmom23234 esmerrmm Yav Ahahahah sen kendin sancı çekmek istiyosun valla ben bişey demedim susjsjsjsj
Mom726272 esmerrmm ay hiç öyle düşünme sancı erken başlayınca da sıkıntı erken doğum riski oluyo çünkü 22 haftalıktan beri kasılmam var şuan 33 haftalık bebeğim erken doğum riskim var hayırlısıyla vakti gelince gelsin diyorum
Adalina09 esmerrmm Ne istiyon 8.ayda falan doğurmak mi 😂 hani doğanın kanunu herkes 39 40 haftalarda doğuruyor ya ne acelen😂