-ilk-gebelik esmerrmm aynı gündeyiz benim de aynı valla doktorum da bekletir dedi. Bir de iki gündür karnımın alt kısmında yumusama oldu siz de böyle bir durum oldu mu
Yokys esmerrmm daha dur kardeş 😅😊ilkim tam 40 da doğdu son günler artik yeter doguramadm bgn de doguramadm diye agliyodum😂
Mom726272 esmerrmm yani tabiki hayır ama son ayda sancı başlaması normal doğuma vücut hazırlanıyo demek ama erken başlarsa erken doğum riski oluyo düzenli olmadığı sürece sıkıntı yok yani 😅 düzenli ağrı geliyorsa doğuruyosun demektir
Pembepanterr esmerrmm Ben 33. Haftada erken doğurdum inan içerde 1 gün daha fazla dursun diye dua ediyordum bence sevinmen lazım ❤️ Karnında kalması küvezde kalmasında çok iyi ❤️
esmerrmm Pembepanterr erken dogsun demiyorum allah korusun aslinda postta duzugun yazamadim düzenle bilumude yok duzeltemedim son haftalarda zaman hic akmiyormuş gercekten keske hemen aksa diye işte yoksa tabiki allah korusun zamanjnda dogsun tüm melekler 🥰
Pembepanterr esmerrmm güzel günlerin tadını çıkar kız nasılsa kavusacaksınız bebek doğunca dinlenmeye vakit bulamıyorsun 😀 anlayabiliyorum özlemini
esmerrmm Mom726272 anladim cnm bnmde bi ay kaldi zaten nasipse bakalimm saglikla gelsin minik kuslar 😍
esmerrmm Pembepanterr güzel günlermi kiz aksam olsun diye yeminle can atiyorum hemen uyuyayim gün bitsin okadar berbat geciyor günüm tansiyon ve kansizliktan dolayi . Oyuzden?hamileligini prenses gibi gecirenlere ck ozeniyom 😂