Burcinkys Firstbabe sinan beye genelde katil diyorlar hastane bu durumun üzerini çok kez kapatmış alkol alıp doğuma girmiş ve ölüme sebep olmuş o yüzden ben sinanı asla tercih etmedim
Gamzemrx Bende sinan özere gidiyorum Cumartesi sezeryanım var ve şimdiye kadar memnundum sağlıklıca bebeğime kavuşursam daha mutlu olucam inşallah 🥰🌸
ArasisMom Gamzemrx Kesinlikle çok memnun kalacaksınız 🤗 Ameliyat esnasında bile çok kibar ve çok ilgili doğum sonrasındada aynı şekilde 🤗
Firstbabe Mrvysnn şimdilik bi sıkıntı yok 16. Haftaya kadar iki doktorum vardı artık sadece Sinan beyle devam kararı aldık
ArasisMom Aaaa fiyatlar çok artmış 🙄 Aralık ayında spinal ile 2500 du ama bizde indirim olduğu için 2250 olmuştu.
ArasisMom bahtnurr1 Buhara artık Çorum Özel Hastanesi oldu 🤗 Ve gerçekten mükemmel bir doktor 🌸 Aralık ayinda doğum yaptım doktorum Sinan Hocaydı çok ilgili ve çok kibar bir doktor🤗 Ikinciyi düşündüğümde yine yakın şehirlerde olursam kesinlikle onu tercih ederim🌸
Firstbabe ArasisMom az kaldı bakalım bende tecrübe edeceğim.. Yorumunuz içimi rahatlattı ama teşekkür ederim 😇
ArasisMom Firstbabe Rica ederim sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim 🌸 Birde şunu belirtmek isterim kesi yerini olabildiğince küçük açıyor ve yapıştırma ile kapatma yapmıştı bana oda çok estetik duruyor 🤗
Firstbabe ArasisMom ay harika yaa Bi an önce gidip doğurmak istiyorum bebeğimi ne korku kaldı ne endişe 😅
Piraye2021 bahtnurr1 Erzurum da kimi düşünüyorsunuz, Çorum’a gitseydim bende Burcu Torumtay’ı düşünüyordum kararsızım