Firstbabe Mrvysnn teşekkür ederim. Siz nerede doğum düşünüyorsunuz? Arkadaşa sordum ama size de soracaktım.. Tarih, doğum şekli belli mi!?
Mrvysnn Firstbabe çorumda canım benim ilk hamileliğim değil aslında hamileydim sonlandırıldı şimdi tekrardan istiyoruz bakalım nasip olursa normal dogum olur ilkide öyle olmuştu
bahtnurr1 Firstbabe Erzurum düşünüyorum Çorum’a 12-13 saat yoldan vazgeçtim, elitpark Semih temel düşünüyodum gelseydım
Firstbabe bahtnurr1 anladım ben özel hastanede devam ediyorum elit parka 1 kez gittim sadece yıllar önce.
Piraye2021 bahtnurr1 Erzurum da kimi düşünüyorsunuz, Çorum’a gitseydim bende Burcu Torumtay’ı düşünüyordum kararsızım
ArasisMom bahtnurr1 Buhara artık Çorum Özel Hastanesi oldu 🤗 Ve gerçekten mükemmel bir doktor 🌸 Aralık ayinda doğum yaptım doktorum Sinan Hocaydı çok ilgili ve çok kibar bir doktor🤗 Ikinciyi düşündüğümde yine yakın şehirlerde olursam kesinlikle onu tercih ederim🌸
Beyzalpay Firstbabe benim doktorum elitparkta yaptiryo dogumu ozel klinik doktoru 3000 tl dedi en son konustugmzda
Burcinkys Firstbabe sinan beye genelde katil diyorlar hastane bu durumun üzerini çok kez kapatmış alkol alıp doğuma girmiş ve ölüme sebep olmuş o yüzden ben sinanı asla tercih etmedim
Gamzemrx Bende sinan özere gidiyorum Cumartesi sezeryanım var ve şimdiye kadar memnundum sağlıklıca bebeğime kavuşursam daha mutlu olucam inşallah 🥰🌸
ArasisMom Gamzemrx Kesinlikle çok memnun kalacaksınız 🤗 Ameliyat esnasında bile çok kibar ve çok ilgili doğum sonrasındada aynı şekilde 🤗
Firstbabe Mrvysnn şimdilik bi sıkıntı yok 16. Haftaya kadar iki doktorum vardı artık sadece Sinan beyle devam kararı aldık