ogrencianne35 Nisayluh sezeryan doğum yaptım gece girdim ameliyata o yüzden ameliyathanede tek bemdim boştu 😂😂😂
hazaltolga1 Fehime16 yemek yedikten sonra da oluyor evet ama daha çok gece hareket ediyor ☺️ hahaha kız değil mi işte kanında var dedikodu seviyor 😍
Fehime16 hazaltolga1 gündüz biz hareket halindeyken onlar uyumurmus hoşlarına gidermiş öyle demişlerdi🥰 ahahah sorma daha şimdiden 🤣🤣
Melike0657 kubratskya_ ben de oraya randevu almak istiyorum kadın doğuma Perinatoloji bölümü için önce kadın doğumdan almam gerekiyormuş ama bir türlü düşüremedim. Bir püf noktası var mı?
cnmoglum_22 Damlaharun29 güzel bir diyet listesi veriyorsa yönlendiriyorsa ne alâ 🤣 evet duymuştum bunu merak da ediyorum tavrını bakalım
gul-2468 elifgmstkn ayyy bu benim doktorum 😍 9 haftalığım daha özlem hanımı sevdim baya , siz memnun musunuz
hazaltolga1 Fehime16 bende evi bekliyorum canım 😂 inşallah bebişim 2-3 yaşına gelsin başlıcam çalışmaya
Sinemmm16 Nisayluh 28+5 oldum. Hangi hastane de randevu bulursam ona gdyrm. Cüneyt yıldız sevket arasında mekik dokuyorum.
Selinkn Mery16 merhaba bir sey sorabilir miyim ??? Detaylı ucretleri hakkında bilginiz var mıdır detaylı ultrason için emine hanim mi yapti acaba ya da farklı yerde mi yaptırdınız tesekkurler 😇
Mery16 Selinkn detaylı yaptırmadım ben baska bir konuda yardımcı olmamı isterseniz sorabilirsiniz 🥰 doktorum Adnan bey
Dunyabebek kubratskya_ şehir Hastanesi’ne randevu nasıl buluyorsunuz ben sürekli sistemden bakıyorum kapalı görünüyor 3 defa gittim artık randevu alamıyorum
Nisayluh Elif123_ merhaba canım kendisine uzun zaman gittim ben dogumumu ceylanda yaptım sibel hanımda ordaydı dogumumu o yaptırdı ben cok memnun kaldım ama ordan ayrilip medikalparka gecmis yine ona gidecektim fakat muayene ucretleri cok fazla tavsiye ederim canım
Pelinxx Elif123_ ben gidiyorum, çok naif, gereksiz bilgilerle aklını bulandırmayan seni endişelendirmeyen çok iyi bir doktor. Doğumdan sonra da rutin kontrollerimde ona gideceğim. Kendisini eşim de ben de çok seviyoruz
Pinar-28 Kizlar suanda 31 haftalik oldum esentepeye gidiyorum kontrollere dogumuda orda yapmayi düşünuyordum ama cok zam gelmis acaba dogumu devletde mi yapsam diye düşünuyorum mudanya devlet hastanesinde dogum yapan varmi?